F Flozzof 80+ Katılım 7 Ağustos 2021 Mesajlar 5 Dahası Reaksiyon skoru 3 İsim hasan goncu 7 Ağustos 2021 #1 Lenovo L340 Gaming var fakat ne işlemcim ne de ekran kartım kendini kullanılıyo bi iki defa format attım ama olmuyo İSTERSENİZ ÖZELLİKLERİ PAYLAŞIRIM
Lenovo L340 Gaming var fakat ne işlemcim ne de ekran kartım kendini kullanılıyo bi iki defa format attım ama olmuyo İSTERSENİZ ÖZELLİKLERİ PAYLAŞIRIM
LenKys 80+ Silver Katılım 26 Temmuz 2020 Mesajlar 3,360 Dahası Reaksiyon skoru 1,594 İsim Osman Trifilli Instagram trifilli_osman 9 Ağustos 2021 #14 Flozzof yazmış: Kardeşim Benim Laptop Lenovo Dragon center Çalışırmı çalışmassa baka uygulama varmı Devamı için tıklayın... dene kardeşim (baka) kendi uygulaması var lenovo nun onu indir eğer optimize ise senin pc ile Upvote 0 Downvote
Flozzof yazmış: Kardeşim Benim Laptop Lenovo Dragon center Çalışırmı çalışmassa baka uygulama varmı Devamı için tıklayın... dene kardeşim (baka) kendi uygulaması var lenovo nun onu indir eğer optimize ise senin pc ile