Kullansan bile performansı çok çok çok düşük olur.
GTX 1650 SUPER ile RayTracing kullanabilirmiyim?
DirectX özelliği ile açabiliyorsun ama FPS düşürüyor.RTX yok ki gtx 1650 superde
Mesaj otomatik birleştirildi:
rt yokki o karttaGTX 1650 SUPER ile RayTracing kullanabilirmiyim?
Ray Tracing olmayan kartların bazılarında Ray Tracing açılabiliyor.RTX yok ki gtx 1650 superde
1660superde 2060 ray tracingini alabilir miyim ve nasıl açılabilir ona göre parça düşünücemRay Tracing olmayan kartların bazılarında Ray Tracing açılabiliyor.
Fakat onu işleyecek CUDA çekirdiği olmadığından performansı çok çok düşük oluyor.
Ondan olmamasıyla bir diyebiliriz evet.
Tabii ki de alamazsın. CUDA çekirdiği yok 1600 Superde. Sadece teorik olarak açılıyor pratikte bir anlamı yok.1660superde 2060 ray tracingini alabilir miyim ve nasıl açılabilir ona göre parça düşünücem
Cuda çekirdeği var yaTabii ki de alamazsın. CUDA çekirdiği yok 1600 Superde. Sadece teorik olarak açılıyor pratikte bir anlamı yok.
yani performans olarak değil zaten o imkansız ray tracing özelliği olarak dedim peki onu nasıl açabilirim şu an kafamda ona göre bir sistem topluyorumdaTabii ki de alamazsın. CUDA çekirdiği yok 1600 Superde. Sadece teorik olarak açılıyor pratikte bir anlamı yok.
rtx kart alacaksın.yani performans olarak değil zaten o imkansız ray tracing özelliği olarak dedim peki onu nasıl açabilirim şu an kafamda ona göre bir sistem topluyorumda
onu biliyorumrtx kart alacaksın.
zaten oyun rtx destekliyorsa ayarlarda vardır.
nasıl açıyorsun rtx özelliğini ilk defa böyle bir şey duydum daAçılmaz. 1660 Ti kartım var. Normalde 80 fps alıyorsam rtx açtığımda 30 civarına düşüyor. 1660 Ti gibi güçlü bir kartta 1650 super pert olur. Moralin bozulur. RTX ile uğraşma
Mesaj otomatik birleştirildi:
Cuda çekirdeği var ya
RT çekirdeği yok .
RTX açamazsın, RT çekirdeği yok GTX kartlarda.GTX 1650 SUPER ile RayTracing kullanabilirmiyim?