Yardım GTX 1650 Super mi RX590 mı?

Escapy

80+
Reaksiyon skoru
41
Yaklaşık 1 ay sonra pc toplamayı düşünüyorum ama bazı sebeplerden ötürü hangi ekran kartını alacağıma karar veremedim. Gtx 1650 super almayı daha çok istiyorum aslında ama uygun fiyatlı monitörlerde g-sync desteği bulunmadığı için rx 590 daha mantıklı geliyor sizce tercihimi hangi ekran kartından yana kullanmalıyım?

590 daha güçlü lakin 1650s daha cüncel.

Yaklaşık 1 ay sonra PC toplamayı düşünüyorum ama bazı sebeplerden ötürü hangi ekran kartını alacağıma karar veremedim. Gtx 1650 super almayı daha çok istiyorum aslında ama uygun fiyatlı monitörlerde g-sync desteği bulunmadığı için rx 590 daha mantıklı geliyor sizce tercihimi hangi ekran kartından yana kullanmalıyım?
Knk rx590 fiyat bakımından şu an iyi xfx markası
Şu an 1700 civarı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Knk rx590 fiyat bakımından şu an iyi xfx markası
Şu an 1700 civarı
Ama 1650s daha güncel karar senin

1650S

Yaklaşık 1 ay sonra PC toplamayı düşünüyorum ama bazı sebeplerden ötürü hangi ekran kartını alacağıma karar veremedim. Gtx 1650 super almayı daha çok istiyorum aslında ama uygun fiyatlı monitörlerde g-sync desteği bulunmadığı için rx 590 daha mantıklı geliyor sizce tercihimi hangi ekran kartından yana kullanmalıyım?
Soruna cevap olarak RX590 daha güçlü bir kart fakat dediğin gibi oyundan oyuna değişmekle birlikte 1650s daha güncel ve performanslı bir kart.

Geri