Neler Yeni

GTX 1650 Super Minecraft shader ile 60-75 FPS iyi midir?

Lrkende

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
253
Arkadaşlar kasayı yeni aldım işlemci: Ryzen 5 1600 ekran kartı: GTX 1650 Super ram: 8GB aldığım FPS değerleri normal midir? Oyun ayarlarım grafikler gerçekçi ve chunk 15 aldığım FPS değeri 70 ile 80 arasında shader ismi: SEUS-v10.2-Ultra. Shader yokken 300 FPS alıyorum. Oyunu biliyorsanız sanırım birde F3'e bastığınızda FPS düşüyor. Şimdi fark ettim F3 basmadan ayarlardan FPS'i gösteri açtığımda 450 FPS'yi zorluyorum (shadersiz).

Düşük geldi bana. Ben 1660S'le test etmiştim. 800-1000fps arası takılıyordum. Ama shader yoktu.

benim sistemde 1660 s 16 gb ram var shadersız 900 fps shaderla 200 flan alıyorum ama hangi shader bilmiyorum

benim sistemde 1660 s 16 gb RAM var shadersız 900 fps shaderla 200 flan alıyorum ama hangi shader bilmiyorum
Yani shader baya bir etki ediyor anladığım kadarıyla ayrıca 1650S ile 1660S arasında büyük fark var sanırım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Düşük geldi bana. Ben 1660S'le test etmiştim. 800-1000fps arası takılıyordum. Ama shader yoktu.
bir şey sormak istiyorum bilgisayarı açtığım zaman driveri indirmeye başladım ama windows otomatik kurdu sence yine de driveri indirip kurmalı mıyım?

bir şey sormak istiyorum bilgisayarı açtığım zaman driveri indirmeye başladım ama windows otomatik kurdu sence yine de driveri indirip kurmalı mıyım?
Geforce Expreince uygulması ile güncelleme gelirse yapın. Windows kuruyor dediğiniz gibi.

Yani shader baya bir etki ediyor anladığım kadarıyla ayrıca 1650S ile 1660S arasında büyük fark var sanırım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ben bayadır girmediğim için minecraft ayarlarımıda bilmiyorum ama büyü ihtimalle ultradır fpse çok bakmam ama yazdım aralıklarda bişey fps

benim arkadaşımda 1650s ve i5 9400 olması lazım oda shadersiz 400 500 arası bişeyler alıyor normal yani
Teşekkürler içimde korku vardı :D değerler normal ise sıkıntı yok belkide shaderi iyi optimize etmiyorlardır.

Geri