Dediğin fiyatlara koyarsan 2 günde gideceğine eminimben gtx 1650 için 2 k ryzen 5 2600x için 1k olarak düşündüm asus marka tek fanlı 1650 1 buçuk yıla yakın olmutşur ikiside kullanalı kutusuz faturasız sıkıntıları yok çalışıyorlar
sizin öneriniz var mı sahibinden baktım o tarz fiyatlar yok ama kutusuz faturasız 1 buçuk yıla yakın olduğu için düşük fiyat koymayı düşündümDediğin fiyatlara koyarsan 2 günde gideceğine eminim
Bana uygun geldi fiyat ama ekran kartını 2 fanlı olarak hayal etmiştim 1 fanlıymış ama 1750 ye koyardım ben koysam işlemciyi baktım kutu faturalı 2500 lira 1400 e kadar falan verirdim ekran kartı tek fanlı görmedim hiç ilanlarda onun fiyatı normal gibisizin öneriniz var mı sahibinden baktım o tarz fiyatlar yok ama kutusuz faturasız 1 buçuk yıla yakın olduğu için düşük fiyat koymayı düşündüm
ben ikisini direkt 3 k koysam satılma imkanı varmıdır 1500 1500 gibiBana uygun geldi fiyat ama ekran kartını 2 fanlı olarak hayal etmiştim 1 fanlıymış ama 1750 ye koyardım ben koysam işlemciyi baktım kutu faturalı 2500 lira 1400 e kadar falan verirdim ekran kartı tek fanlı görmedim hiç ilanlarda onun fiyatı normal gibi
Ekran kartı sırf Nvidia ve çok eski değil diye 2300 falan eder. İşlemci 1300-1400 TL eder bence.ben ikisini direkt 3 k koysam satılma imkanı varmıdır 1500 1500 gibi
Hızlı satilir.ben ikisini direkt 3 k koysam satılma imkanı varmıdır 1500 1500 gibi
ben ikisini direkt 3 k koysam satılma imkanı varmıdır 1500 1500 gibi
2 fanlı olsa direk alırdım 3 k ya.Hızlı satilir.
Tek fanlısıda çok ısınmaz bence alabiliyorsan al TDP değerleri düşük bir kart.2 fanlı olsa direk alırdım 3 k ya.
ben spiderman remastered orta ayarlarda 62 fps falan 63 derece falan bence çok iyi derecelerinide foto olarak veya video olarak atabilirim forza 4 hitman 1 falanTek fanlısıda çok ısınmaz bence alabiliyorsan al TDP değerleri düşük bir kart.
istersen satiyim 1 fanlısı 1500 eOlabilir
Tek fanlısıda çok ısınmaz bence alabiliyorsan al TDP değerleri düşük bir kart.
Kendi sistemimi hâlâ satamadımki alimben spiderman remastered orta ayarlarda 62 fps falan 63 derece falan bence çok iyi derecelerinide foto olarak veya video olarak atabilirim forza 4 hitman 1 falan
istersen satiyim 1 fanlısı 1500 e