- Konu Sahibi Konu Sahibi
özelden konu açmaya gerek var mı isterseniz açarımKendi sistemimi hâlâ satamadımki alim
özelden konu açmaya gerek var mı isterseniz açarımKendi sistemimi hâlâ satamadımki alim
Alamicam reis oyüzden satsam belki alırdım hâlâ elimde kaldıözelden konu açmaya gerek var mı isterseniz açarım
tamam kolay gelsin iyi günlerrAlamicam reis oyüzden satsam belki alırdım hâlâ elimde kaldı
O zaman ekran kartını 2,6K ya koyun Pazarlıkla 2,4K rahat gidersizin öneriniz var mı sahibinden baktım o tarz fiyatlar yok ama kutusuz faturasız 1 buçuk yıla yakın olduğu için düşük fiyat koymayı düşündüm
Hangi model ekran kartıben gtx 1650 için 2 k ryzen 5 2600x için 1k olarak düşündüm asus marka tek fanlı 1650 1 buçuk yıla yakın olmutşur ikiside kullanalı kutusuz faturasız sıkıntıları yok çalışıyorlar
tek fanlı ama kutusuz garantisiz 1 buçuk yıla yakın sahibine baktım tek fanlı yok 2 fanlı olanlar 3 buçuk gibi falan 2k düşünüyorum dahası fazla benceO zaman ekran kartını 2,6K ya koyun Pazarlıkla 2,4K rahat gider
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hangi model ekran kartı
Tek fanlı da hangi marka?tek fanlı ama kutusuz garantisiz 1 buçuk yıla yakın sahibine baktım tek fanlı yok 2 fanlı olanlar 3 buçuk gibi falan 2k düşünüyorum dahası fazla bence