3000 tl civarıBütçeniz nedir?
3000 tl gibi bir bütçem varbütçe?
3k civarı bir bütçem varBütçe?
pek bir bilgim yok bilmiyordum teşekkür ederimEkran kartı ile anakart ne alaka? Bu işlemci gibi değil.
işlemcin var mı varsa modeli ne ?bunun yanında bir de işlemci lazım işlemci önerilerinizide yazabilirsiniz
şuan eski bilgisayarımda i3 2.nesil var yeni topladığım bilgisayar için henüz işlemci almadımişlemcin var mı varsa modeli ne ?
işlemcide alman gerekirşuan eski bilgisayarımda i3 2.nesil var yeni topladığım bilgisayar için henüz işlemci almadım
evet gerekiyor ama ne almam gerek bilmiyorum ekran kartıyla uyması gerek sanırımişlemcide alman gerekir
işlemci olarak amd istiyorum aslında ama teşekkür ederim yinede bakarımIntel i3-10100F Dört Çekirdek 3.60 GHz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Intel i3-10100F Dört Çekirdek 3.60 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Intel i3-10100F Dört Çekirdek 3.60 GHz İşlemci özelliklerini incele, 2.199,15 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.comAsus PRIME H410M-F Intel LGA1200 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus PRIME H410M-F Intel LGA1200 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatlarını Akakçe ile takip et! Asus PRIME H410M-F Intel LGA1200 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.comPatriot PVS48G300C6 Viper Steel 8GB 3000 MHz DDR4 Soğutuculu Gaming PC Ram Fiyatları ve Özellikleri
Patriot PVS48G300C6 Viper Steel 8GB 3000 MHz DDR4 Soğutuculu Gaming PC Ram en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.www.n11.comZalman N5MF 4RGB Fan ATX Kasa Siyah PSU YOK - PttAVM.com - 2024
Zalman N5MF 4RGB Fan ATX Kasa Siyah PSU YOK ucuz fiyat seçenekleri, en beğenilen modelleri, taksit imkanı ve kargo fırsatları PttAVM.com’da! Kampanyalı fiyatları yakala! - 2024www.pttavm.comAdata XPG PYLON650B-BKCEU 550 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Adata XPG PYLON650B-BKCEU 550 W Power Supply arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.comDaha fazla yer olan SSD alacaksan ramden 1 tane al.Patriot 240 GB Burst PBU240GS25SSDR 2.5" SATA 3.0 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Patriot 240 GB Burst PBU240GS25SSDR 2.5" SATA 3.0 SSD arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
AMD pahalı ve daha az performans veriyor. Bütçe artırıyorsan alabilirsiniz ama bütçe ile zor.evet gerekiyor ama ne almam gerek bilmiyorum ekran kartıyla uyması gerek sanırım
Mesaj otomatik birleştirildi:
işlemci olarak amd istiyorum aslında ama teşekkür ederim yinede bakarım