GTX 1650s Sıcaklık

CmSl

80+
Reaksiyon skoru
4
GTX 1650s ekran kartım var warzone da full çözünürlük 1080p yani 82 dereceye kadar çıktığı oluyor genelde 75 80 arası sizce normal bir sıcaklıkmı ekran kartı için tek fan Asus Phoenix GeForce GTX 1650 Super OC Edition sıcaklık için bir şey yapmam gerekir mi

82 pek iyi değil aslında. MSI afterburner programı ile ekran kartının fan hızını arttirabilirsin.

Arkada 1 egzoz fan üst tarafta da 2 adet çıkış fan var bu ekran kartı tek fan olduğu için birazda kararsız kaldım acaba fan takmalımıyım ön tarafta 3 adet fan takılacak yer daha var programı bugün deneyeceğim
Post automatically merged:

82 pek iyi değil aslında. MSI afterburner programı ile ekran kartının fan hızını arttirabilirsin.
Arkada 1 egzoz fan üst tarafta da 2 adet çıkış fan var bu ekran kartı tek fan olduğu için birazda kararsız kaldım acaba fan takmalımıyım ön tarafta 3 adet fan takılacak yer daha var programı bugün deneyeceğim

Ön tarafa fan takman işe yarayacaktır. Ancak programı bir dene, olmazsa fana başvurabilirsin.

Ön tarafa fan takman işe yarayacaktır. Ancak programı bir dene, olmazsa fana başvurabilirsin.
Teşekkür ederim bir şey daha soracağım ön taraf normalde kapalı ben yan tarafta cam var kasada onu açık mı kullanmalıyım kapatmalımıyım emin olamadım

Cam açık kalırsa genelde bileşenler daha düşük sıcaklıklarda çalışıyor, ancak kasanın içerisine çok fazla toz girecektir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,212
Üyeler
190,875
Son üye
Graverexx
Geri