Neler Yeni

GTX 1660 alıcam bu satıcıyı değerlendirebilir misiniz?

A1meda

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
A1meda
Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Semih Özden
Selamlar kimseden kesin bir yorum yapmasını tabi ki beklemiyorum. Fakat gtx 1660 ile mining yapılmadığını biliyorum.
Bu satıcıda bir sürü açılmış aynı karttan var. Acaba internet kafeden eline mi geldi? Yoksa mining tarzı başka bir durum olabilir mi?

Almayı düşünüyorum tavsiyeniz nedir?

Bana inandırıcı gelmedi. Bu kadar ekran kartını mining için almadı okey e internet kafesi olsa o zamanda sıfır ayarında olmaz. Sıfır ayarından kastı bi kere taktık kasaya 2 sene çıakrmadık falan diyemi düşünüyor konusmak lazım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,196
İsim
Murat Orhan
Selamlar kimseden kesin bir yorum yapmasını tabi ki beklemiyorum. Fakat gtx 1660 ile mining yapılmadığını biliyorum.
Bu satıcıda bir sürü açılmış aynı karttan var. Acaba internet kafeden eline mi geldi? Yoksa mining tarzı başka bir durum olabilir mi?

Gtx 1660in gücü ne ki yıllarca mining yapılacak sanki, hiçbirşey olmaz hocam

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,196
İsim
Murat Orhan
1 sene bile aralıksız full yükte kuru nemsiz sıcak bir ortamda kalsa sağlıksız hocam. Birde bu kartlar tek birtane ile mining yapılmıyor 15-20 kart bağlanıyor rig'e.
Hocam 1660 yerine çok daha iyi alternatifler var bu kartların kazim değerleri yüksek değil çok. Ayrıca bu kartlar muhtemelen 55 dereceyi geçmediler bile, rx590lar bile miningde 55 60 dereceyi geçmiyor mining bios ile core glock kısıyorlar çünkü

Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Semih Özden
Hocam 1660 yerine çok daha iyi alternatifler var bu kartların kazim değerleri yüksek değil çok. Ayrıca bu kartlar muhtemelen 55 dereceyi geçmediler bile, rx590lar bile miningde 55 60 dereceyi geçmiyor mining bios ile core glock kısıyorlar çünkü
Aslında anladım ben senin dediğini bu kartlardan daha iyi alternatifler vardı ama çevremde bu kartlarla mining yapan çok insan vardı. Piyasada fazla bulunuyordu ve bilinçli bilinçsiz herkes mining yaptı o dönem.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,196
İsim
Murat Orhan
Aslında anladım ben senin dediğini bu kartlardan daha iyi alternatifler vardı ama çevremde bu kartlarla mining yapan çok insan vardı. Piyasada fazla bulunuyordu ve bilinçli bilinçsiz herkes mining yaptı o dönem.
Mining bios olmadan hiç verim alınamıyordu mining bios ile de 50 dwrecelwrde çalışıyordu

respawies

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Doğukan

o fiyatlara 1660 superde bulabilirsin bi gözden geçir derim düz 1660a göre küçümsencek bir fark yok 2500 civarlarına ilanlar görmüştüm 1 hafta falan önce

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,264
İsim
yusuf ecer
1660-580-590 fp mining kartları zaten, alırken bunu bilerek al. Ama mining kart da temizse bi sıkıntı gelmez. Uzun süre pcde oyun oynamakla aynı şey.

Top Bottom