Neler Yeni

Öneri GTX 1660 - Fortnite RTX(Ray Tracing) Deneyimim

erturk.gg

80+ Bronze
Bildiğiniz üzere Nvidia, bir kaç ay önce GTX 1660 ve S modellerine RTX desteği getirdi. Direk Fortnite ile test sonuçlarım şu şu şekilde.

Fortnite(Destansı Ayarlar:)
RTX Açık ve tüm RTX Ayarları Full şekilde: Lobide 20FPS, Oyun içine giremedim bile, oyun çöktü.

RTX Açık ve RTX Ayarları Orta Şekilde: Lobide 60FPS, Oyun içi 40-50Fps civarı, ama drop var.

RTX Açık ve RTX Ayarları Orta/Düşük Arası: Lobide yine 60/70FPS: Oyun içi Akıcı bir şekilde 65/70 FPs arası.

Oyun deneyimi güzel oranda değişiyor, görüntü harbiden bayağı bir zevk verdi bana, RTX ekran kartı kullanıp DLSS açanları düşünemiyorum bile.

LalaMüfik

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,048
İsim
Melih k.
Bildiğiniz üzere Nvidia, bir kaç ay önce GTX 1660 ve S modellerine RTX desteği getirdi. Direk Fortnite ile test sonuçlarım şu şu şekilde.

RTX Açık ve tüm RTX Ayarları Full şekilde: Lobide 20FPS, Oyun içine giremedim bile, oyun çöktü.

RTX Açık ve RTX Ayarları Orta Şekilde: Lobide 60FPS, Oyun içi 40-50Fps civarı, ama drop var.

RTX Açık ve RTX Ayarları Orta/Düşük Arası: Lobide yine 60/70FPS: Oyun içi Akıcı bir şekilde 65/70 FPs arası.

Oyun deneyimi güzel oranda değişiyor, görüntü harbiden bayağı bir zevk verdi bana, RTX ekran kartı kullanıp DLSS açanları düşünemiyorum bile.
1660s daha akıcı bır oyun deneyimi sunar fakat zaten rtx2060 bile duzgun rtx yapamazken bu kart gene iyi fps verıyor

erturk.gg

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Yakup.

80+ Gold
En İyi Cevap
10
1660‘da turing çekirdekleri olmadığı için verimli çalışmayacaktır.

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,325
İsim
Cemal Faruk Koçak
Nasıl geldi? Rtx özelliği sadece rtx modellerinde olmuyor mu?
hocam rt çekirdeği olmadığından verimli değil
Mesaj otomatik birleştirildi:

nasıl açtın dx 12 ye geçerek mi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,790
Üyeler
164,729
Son üye
Alperen16n
Top Bottom