Neler Yeni

GTX 1660 sistem alınır mı?

MasterOfPuppets

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
603
İsim
Gokhan
Monitör olması güzel fiyatta eh denilebilir ama ürünlerin garantisi bitmek üzere. Ben olsam almazdım. Forumu bir süre takip ederseniz cazip fiyatlı bir çok ürün denk getirebilir sıfır toplayabilirsiniz.

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,490
İsim
Hacı

TRSTEADY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,463
İsim
Emre

Bergee

80+ Silver
Ne kadar acele edersen o kadar pişman olursun. Ben kendimi baz alıyorum. Ben olsam bu sistemi almam.
Ne kadar çok beklerse de pişman olur :D Malum dolar yerinde durmuyor çıktıkça çıkıyor :(

H4ka4n

80+ Bronze
Ne kadar çok beklerse de pişman olur :D Malum dolar yerinde durmuyor çıktıkça çıkıyor :(
Dostum dolar çıkıyor da ekran kartı stoğu da git gide artıyor mining öldü bitti kül oldu firmalarda çok fazla kart birikti Abdullah abinin dediği gibi rusya-ukraynaya gidecek kartlar bize geldi vs vs dolar yükseldi ama ekran kartı fiyatları açısından olumlu çok fazla şey oldu

Bergee

80+ Silver
Dostum dolar çıkıyor da ekran kartı stoğu da git gide artıyor mining öldü bitti kül oldu firmalarda çok fazla kart birikti Abdullah abinin dediği gibi rusya-ukraynaya gidecek kartlar bize geldi vs vs dolar yükseldi ama ekran kartı fiyatları açısından olumlu çok fazla şey oldu
Stok artsa bile bizim insanımızın fırsatçı yanı ve başımızdakiler paraya taptığı sürece ben bu ülkeden olumlu bir şey beklemiyorum. Büyük bir kaos'un içindeyiz farkında değiliz hala.

H4ka4n

80+ Bronze
Stok artsa bile bizim insanımızın fırsatçı yanı ve başımızdakiler paraya taptığı sürece ben bu ülkeden olumlu bir şey beklemiyorum. Büyük bir kaos'un içindeyiz farkında değiliz hala.
Kaos un içinde olduğumuzu herkes biliyor genç kesim olarak şu 50 yaş üstünden kurtulsak genel itibari ile düzelicez aslında 50 yaş üstü kime sorsam körü körüne akp ye bağlı başka hiç bir şey kabul etmiyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Güzin Ferah
Tövbe de 16 iken sürünüyoruz ztn daha da artarsa harbi harbi açlıktan ölecek millet
Kanka en azından anların umut beslemeyiz gözlerim kan oldu 4 gün 10 K ya ikinci el bile sitem toplayamadım ya

Dahası  
Reaksiyon skoru
118
İsim
murat mestan
İlgilendiği Kategoriler
dlss fsr r6s
Instagram
muratmstn
Top Bottom