Gtx 1660 super 1660 ve 1650 super

bütçen yetiyorsa 1660S tabii ki

İstediğin ayalarlar için 1650 bile yeter ama 1660S ile yüksek ayarlarda 1080P'de neden onu alasın? Bütçen varsa tabii ki 1660S al.

Butce varda cozunurluk ve low ayarlar kesin yani 1080pye gecmem.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

High da aynı şekilde
Akşam elinde mısır ile film ya da solunda içeceğinle AAA oyun oynarken de geçerli olacak mı bu söylediğin?

İlgimi çekerse seyrederim filmi ama asıl sevmemim sebebi mutlu sonlar ve ana karakterin olmemesidir.
:Dla casa de papel izleyin bayılacaksınız tam sizin istediğinize göre (ki burası ironiydi tabii ama cidden çok güzel tek oturuşta sezon bitirdim neredeyse cidden izleyin) ha bu arada yanlış anlamayın 1650S 1080P için de gayet iyi sadece neyse boşverin siz lcdp izleyin.

:Dla casa de papel izleyin bayılacaksınız tam sizin istediğinize göre (ki burası ironiydi tabii ama cidden çok güzel tek oturuşta sezon bitirdim neredeyse cidden izleyin) ha bu arada yanlış anlamayın 1650S 1080P için de gayet iyi sadece neyse boşverin siz lcdp izleyin.
Bir ara the walking dead serisi bağımlılık yapmıştı ama sonra anakarakterin olmemesinden dolayi bıraktım.

Bir ara the walking dead serisi bağımlılık yapmıştı ama sonra anakarakterin olmemesinden dolayi bıraktım.
sen bunu da izle :D. Hocam şöyle anlatayım bazı sahnelerde istemsiz gözlerim yaşardı dudaklarım büzüldü boğazım düğümlendi falan duygulandım @Bhutr Vkghu

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,621
Üyeler
192,430
Son üye
phonix44
Geri