Bhutr Vkghu
80+
- Reaksiyon skoru
- 102
1280x1024 low ayarlar sadece oyun için hangisi?
Butce varda cozunurluk ve low ayarlar kesin yani 1080pye gecmem.İstediğin ayalarlar için 1650 bile yeter ama 1660S ile yüksek ayarlarda 1080P'de neden onu alasın? Bütçen varsa tabii ki 1660S al.
High da aynı şekildeButce varda cozunurluk ve low ayarlar kesin yani 1080pye gecmem.
Akşam elinde mısır ile film ya da solunda içeceğinle AAA oyun oynarken de geçerli olacak mı bu söylediğin?Butce varda cozunurluk ve low ayarlar kesin yani 1080pye gecmem.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
High da aynı şekilde
Evet film yada hikaye oyunlari sevmem espor oyunları oynarım.Akşam elinde mısır ile film ya da solunda içeceğinle AAA oyun oynarken de geçerli olacak mı bu söylediğin?
Tamam hocam kafanıza göre alın çok bir şey değişmez hatta ucuz olanı almanız bütçenize göre daha iyi.Evet film yada hikaye oyunlari sevmem espor oyunları oynarım.
İlgimi çekerse seyrederim filmi ama asıl sevmemim sebebi mutlu sonlar ve ana karakterin olmemesidir.Tamam hocam kafanıza göre alın çok bir şey değişmez hatta ucuz olanı almanız bütçenize göre daha iyi.
İlgimi çekerse seyrederim filmi ama asıl sevmemim sebebi mutlu sonlar ve ana karakterin olmemesidir.
Bir ara the walking dead serisi bağımlılık yapmıştı ama sonra anakarakterin olmemesinden dolayi bıraktım.la casa de papel izleyin bayılacaksınız tam sizin istediğinize göre (ki burası ironiydi tabii ama cidden çok güzel tek oturuşta sezon bitirdim neredeyse cidden izleyin) ha bu arada yanlış anlamayın 1650S 1080P için de gayet iyi sadece neyse boşverin siz lcdp izleyin.
sen bunu da izleBir ara the walking dead serisi bağımlılık yapmıştı ama sonra anakarakterin olmemesinden dolayi bıraktım.