Neler Yeni

Gtx 1660 süper ile sanal madencilik ne kadar mantıklı, kartıma zarar gelirmi?

Ardaqua

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Arda Özbay
Merhaba, son zamanlarda baya yükselen bitcoin madencilik işine girmek istiyorum elimde oyun için topladığım sistem var.
Bu sistem ile ethereum madenciliği yaparsam şu an aylık 700tl gibi bir gelir elde ediyorum, 24 saatlik madende 3.40$ kazanıyorum, ancak kartıma ne kadar zarar verir bu işlem veya kâr oranı ne kadar olur hiçbir fikrim yok bana bi yol gösterin lütfen. :) (bu arada kartım Gaming X modeli ısınma sorunu olacağını düşünmüyorum)

Deadlifter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
850
İsim
Cenk
Merhaba, son zamanlarda baya yükselen bitcoin madencilik işine girmek istiyorum elimde oyun için topladığım sistem var.
Bu sistem ile ethereum madenciliği yaparsam şu an aylık 700tl gibi bir gelir elde ediyorum, 24 saatlik madende 3.40$ kazanıyorum, ancak kartıma ne kadar zarar verir bu işlem veya kâr oranı ne kadar olur hiçbir fikrim yok bana bi yol gösterin lütfen. :) (bu arada kartım Gaming X modeli ısınma sorunu olacağını düşünmüyorum)
Ben yapardım ethereum olmuş 1550 dolar :) Yine de senin kararın.

Mr. Edri

80+ Platinum
En İyi Cevap
26
Dahası  
Reaksiyon skoru
23,307
İsim
.
Sıcaklıklar 60'ın üzerine çıkmadığı sürece sorun yok.

evrennce

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Evren İnce
aynı kart bende de var o kart asla ısınmıyor alalı 2 ay oldu olmadı kartı 65 üstü bi derecede görmedim

Ardaqua

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Arda Özbay
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet kart gerçekten serin çalışıyor cyberpunk oynarken max 68° gördüm ve benim odamda 2 pc var sıcak oluyor içerisi. Eğer kart serin çalışırsa sıkıntı olmaz diyorsunuz öyle mi? Hem biraz kâr elde edip 2. Kart almayı düşünüyorum bunu da arkada mining için kullanıcam.

Top Bottom