Neler Yeni

gtx 1660 super kendini kullanmıyor

Batuhan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Batuhan Akdemir
merhaba arkadaşlar bozuk rx 590 ı servise verip iade ettikten sonra üstüne para koyup gtx 1660 super gaming x aldım fakat gpu nun tam gücünden yararlanamıyorum önceden sistemde 8gb ram vardı sorun bundandır diye sistemi 16 gb dual chanel a yükselttim fps dropları donmalara kalktı evet ama hala kullanım oranları %60 %70 %80 lere kadar düşüyor ve cyberpunk da test ettiğim zaman oyunu ultrada ekran kartının kullanımda bi sıkıntı olmuyor 50 40 fps lerde fakat oyunu low ayarlara alsamda bir şey değişmiyor yine 50 fps gpu kullanımı %50 lere kadar düşüyor low a aldığım zaman bunun nedeni nedir yardım ederseniz mutlu olurum.

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
234
İsim
Naneliprotein
merhaba arkadaşlar bozuk rx 590 ı servise verip iade ettikten sonra üstüne para koyup gtx 1660 super gaming x aldım fakat gpu nun tam gücünden yararlanamıyorum önceden sistemde 8gb ram vardı sorun bundandır diye sistemi 16 gb dual chanel a yükselttim fps dropları donmalara kalktı evet ama hala kullanım oranları %60 %70 %80 lere kadar düşüyor ve cyberpunk da test ettiğim zaman oyunu ultrada ekran kartının kullanımda bi sıkıntı olmuyor 50 40 fps lerde fakat oyunu low ayarlara alsamda bir şey değişmiyor yine 50 fps gpu kullanımı %50 lere kadar düşüyor low a aldığım zaman bunun nedeni nedir yardım ederseniz mutlu olurum.
İşlemci modelin ne ?

enesskooc

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,700
İsim
Enes Koç
ryzen 1600 af bir darboğaz söz konusu olamaz bence
Olur hocam GTA V Cyberpunk valhalla tarzı oyunlarda oluyor veya çok npc barındıran oyunlarda nerden biliyorum kardeşimde 1650S Var onda bile zorlanıyor bende zaten direk darboğaz oluyor değişitircem yakında.

Batuhan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Batuhan Akdemir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Olur hocam GTA V Cyberpunk valhalla tarzı oyunlarda oluyor veya çok npc barındıran oyunlarda nerden biliyorum kardeşimde 1650S Var onda bile zorlanıyor bende zaten direk darboğaz oluyor değişitircem yakında.
1650s ile 1660s arasında ciddi fark var

MR EE

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,198
İsim
Emre
Cyberpunk’ta aynı problemle ben de karşılaştım. Ziyadesiyle bitmemiş bir oyun olduğu için performans testinde kıstas alma. Bi ara 2070S kartla low da yapsam ultra da yapsam 40 FPS alıyordum. Bi gir-çık yapınca düzeldi.

Batuhan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Batuhan Akdemir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cyberpunk’ta aynı problemle ben de karşılaştım. Ziyadesiyle bitmemiş bir oyun olduğu için performans testinde kıstas alma. Bi ara 2070S kartla low da yapsam ultra da yapsam 40 FPS alıyordum. Bi gir-çık yapınca düzeldi.
gpu nun testlerine baktım cyberpunk da böyle sorun yaşamıyorlar en basitinden donanım arşivi testlerinde gtx 1660s ile bugün herhangi bir sorun yok bende son videoda yaptığı ryzen işlemciler için olan uygulamayı yaptım tek cyberpunk da değil daha önce oynadığım far cry 5 de de kullanım %90 lara zar zor geliyordu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,295
Üyeler
161,836
Son üye
Mertsy
Top Bottom