Neler Yeni

Çözüldü✓ GTX 1660 SUPER NASIL BİR EKRAN KARTIDIR?

Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Muhammed nuh
Bütçe
4500
Merhabalar benim GTX1660 SUPER ekran kartı hakkında birkaç sorum olucaktı öncelikle bu ekran kartının performansı nasıldır yani örneğin rdr2, god of war, asassin creed valhalla, cyberpunk 2077 gibi oyunları yüksek, ultra grafiklerde fsr dengeli modda 60 üzeri fps vererek açarmı? 2. olarak 250 tl daha fazla verip gtx 1660 ti almaya değer mi? 3. olarak ileride çıkıcak oyunları rahat oynatır mı? örneğin bunda 1 2 yıl sonra god of war ragnarok pc ye çıktığı zaman en azından mediumda bile oynatırmı? tabi bu biraz saçma oldu çıkmamış bir oyunun hangi sistem gerektirdiğinini bilmek. Fakat yani kısacası ileride bana sıkıntı yaşatırmı? ayrıca kaç yıl götürür bu ekran kartı beni?

Isolation32

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
419
İsim
İsmail sen
god of war için baktım 1080 ultrada 30 fps veriyor ultra ayarlar için 2x yada 3xxx serilerine yönelmelisin

Dahası  
Reaksiyon skoru
11,936
İsim
Murat Orhan
Merhabalar benim GTX1660 SUPER ekran kartı hakkında birkaç sorum olucaktı öncelikle bu ekran kartının performansı nasıldır yani örneğin rdr2, god of war, asassin creed valhalla, cyberpunk 2077 gibi oyunları yüksek, ultra grafiklerde fsr dengeli modda 60 üzeri fps vererek açarmı? 2. olarak 250 TL daha fazla verip gtx 1660 ti almaya değer mi? 3. olarak ileride çıkıcak oyunları rahat oynatır mı? örneğin bunda 1 2 yıl sonra god of war ragnarok pc ye çıktığı zaman en azından mediumda bile oynatırmı? tabi bu biraz saçma oldu çıkmamış bir oyunun hangi sistem gerektirdiğinini bilmek. Fakat yani kısacası ileride bana sıkıntı yaşatırmı? ayrıca kaç yıl götürür bu ekran kartı beni?
Hocam 5500e rx 6600 bak bin tl fazlasına

alpegetoptas06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
584
İsim
Alp Ege Toptaş
Merhabalar benim GTX1660 SUPER ekran kartı hakkında birkaç sorum olucaktı öncelikle bu ekran kartının performansı nasıldır yani örneğin rdr2, god of war, asassin creed valhalla, cyberpunk 2077 gibi oyunları yüksek, ultra grafiklerde fsr dengeli modda 60 üzeri fps vererek açarmı? 2. olarak 250 TL daha fazla verip gtx 1660 ti almaya değer mi? 3. olarak ileride çıkıcak oyunları rahat oynatır mı? örneğin bunda 1 2 yıl sonra god of war ragnarok pc ye çıktığı zaman en azından mediumda bile oynatırmı? tabi bu biraz saçma oldu çıkmamış bir oyunun hangi sistem gerektirdiğinini bilmek. Fakat yani kısacası ileride bana sıkıntı yaşatırmı? ayrıca kaç yıl götürür bu ekran kartı beni?
Eğer paran varsa 1000 lira kadar RX 6600'e yönelmeni öneririm. Çok daha uzun süreler götürecektir ve bellek konusunda sıkıntı çıkarmayacaktır.

Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Muhammed nuh
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Muhammed nuh
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Armi3067

80+ Bronze
1660 serisi kullanan bir çok arkadaşım var hepsi hayal kırıklığına uğradı kağıt üstünde aslında iyi bir gpu, RTX 20 serisinin mimarisi olan turing mimarisini kullanıyor kırpılmış, RTX 2060 denebilir, oyunlarda RT açabilirsin ama yazılımsal RT çekirdekleri yok ekran kartında ve bildiğim kadarıyla da DLSS'te yok. Gelelim neden mutlu değiller bir arkadaşım Asus phoenix 1660, diğeride Asus tuf 1660 Super kullanıyor hani ekran kartı alırken şey dersinya almadan önce evet youtubedaki videolarda fps iyi kağıt üzerinden araştırınca iyi ama eline geçince memnun kalmazsın aynen öyle bir kart. Kart vaat ettiği performansı sana yaşatmıyor ucunda kalıyor tabi her oyunu açıyor açmasında problem yok 1080p high-med ayarlarda oynatır ama fps olarak çok bir şey bekleme 1080p 60fps kartı denebilir kısacası 120-144Hz ekranın varsa ve sadece valo oynamıyorsan yanaşma derim.

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,807
İsim
Kadir
kasım ayında çok iyi indirimler gelecek yerinde olsam bir ay sabrederdim bugün de bir sistem geliyor belki kaçmaz fiyata gelir

Top Bottom