Abi nasikdir diye bir soru mu var güncel oyun oynayanlar 2023 te çıkan oyunlarla alakası olan adam idare eder der gt220 kullanan adam müthiş der rtx2060 kullanan adam orta der sen kaça alacagini ne oynayacağını vs soyle sonra kimse cevap vermiyor diye ağlamayınMsi ventus gtx 1660 super oc
i3 10100f
h410m pro ana kart
2900 mhz 2x16 ram
bu sistem nasıldır sizce?
10K+ Monitor ile 12k ya denk geliyor.Abi nasikdir diye bir soru mu var güncel oyun oynayanlar 2023 te çıkan oyunlarla alakası olan adam idare eder der gt220 kullanan adam müthiş der rtx2060 kullanan adam orta der sen kaça alacagini ne oynayacağını vs soyle sonra kimse cevap vermiyor diye ağlamayın
Götürür baya da 10 k ya anakart işlemci ekran kartı 2. El diğerleri sifir rtx2060 toplardım ben, bilgisizsen uğraşma o sistem de önümüzdeki çıkan oyunları oynarsın oynamazsin diye tahmin etmek zor nasıl sistem gereksinimi istediğini bilmediğimiz için ama good of War gta5 rdr2 dir vs bu tarz şu anlık benim gözümde yüksek gözüken oyunları oynatır10K+ Monitor ile 12k ya denk geliyor.
Önümüz de ki yıllarda çıkan oyunları oynamak istiyorum sizce kaç yıl götürür.
belki parça uyumu için demiş olabilirAbi nasikdir diye bir soru mu var güncel oyun oynayanlar 2023 te çıkan oyunlarla alakası olan adam idare eder der gt220 kullanan adam müthiş der rtx2060 kullanan adam orta der sen kaça alacagini ne oynayacağını vs soyle sonra kimse cevap vermiyor diye ağlamayın
Kanka parça uyumu da bana kalsa 2060 da takabilir birine kalsa 6600 de takabilir oraya ne oynayacağını ne yapacağını yazsa yardımcı olurlarbelki parça uyumu için demiş olabilir
o kasa max 710K+ Monitor ile 12k ya denk geliyor.
Önümüz de ki yıllarda çıkan oyunları oynamak istiyorum sizce kaç yıl götürür.
size seçenek sunmamış bu parçalar nasıl demiş amaKanka parça uyumu da bana kalsa 2060 da takabilir birine kalsa 6600 de takabilir oraya ne oynayacağını ne yapacağını yazsa yardımcı olurlar