Jnwander
80+ Silver
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 2,237
- İsim
- Kadir Tunç
Takas teklifi geldi,normalde kabul etmezdim uğraşmamak adına ancak 5500 xt'nin modeli daha iyi olduğu için sizlere sormak istedim.
Bendeki kartta özellikle ekran kartı gerektiren oyunlarda sıcaklık bir hayli yükseliyor ve fan hızı artıyor.(Beni daha çok rahatsız eden fan hızı,takıntılı gibi birşeyim bu konuda
)
Bildiğim kadarıyla eşit güçte kartlar.
Bendeki kart
www.vatanbilgisayar.com
Takas düşündüğüm kart
www.vatanbilgisayar.com
Kart sahibi mining'de yapmamış Furmark testini de yaptı,yolladı.

(Max 68 derece,fan hızı %33)
Benim ekran kartının Furmark değeri

(Göremeyenler için Max 78 derece,fan hızı %78)
Bendeki kartta özellikle ekran kartı gerektiren oyunlarda sıcaklık bir hayli yükseliyor ve fan hızı artıyor.(Beni daha çok rahatsız eden fan hızı,takıntılı gibi birşeyim bu konuda
Bildiğim kadarıyla eşit güçte kartlar.
Bendeki kart
MSI GeForce GTX1660 VENTUS XS 6G OC 6GB GDDR5 192Bit DX12 Nvidia Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
MSI GeForce GTX1660 VENTUS XS 6G OC 6GB GDDR5 192Bit DX12 Nvidia Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da

ASUS RADEON DUAL RX 5500 XT GAMING EVO OC 8GB GDDR6 128Bit DX12 AMD Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ASUS RADEON DUAL RX 5500 XT GAMING EVO OC 8GB GDDR6 128Bit DX12 AMD Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da

Kart sahibi mining'de yapmamış Furmark testini de yaptı,yolladı.

(Max 68 derece,fan hızı %33)
Benim ekran kartının Furmark değeri

(Göremeyenler için Max 78 derece,fan hızı %78)
Son düzenleme: