Neler Yeni

Yardım GTX 750 Ti ekranda kareler çıkıyor

sa9a

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
228
İsim
Hasan Demir
İlgilendiği Kategoriler
Telefon ve Uygulama Yazılımı
Selamlar, ekranımda bazen böyle kareler çıkıyor ve yeniden başlatmadan kaybolmuyor ve sürekli olarak da yer değiştiriyorlar. Baya sinir bozucu bir durum, 8 yıllık pc ama hak veriyorum. Pc topladığım için şuan çok da umrumda değil ama sebebi neyse öğrenmek isterim. Bilgili arkadaşları yorumda bekliyorum.
WhatsApp Image 2022-04-10 at 01.12.52.jpeg

abcdefg1234

80+ Silver
Selamlar, ekranımda bazen böyle kareler çıkıyor ve yeniden başlatmadan kaybolmuyor ve sürekli olarak da yer değiştiriyorlar. Baya sinir bozucu bir durum, 8 yıllık pc ama hak veriyorum. Pc topladığım için şuan çok da umrumda değil ama sebebi neyse öğrenmek isterim. Bilgili arkadaşları yorumda bekliyorum.
Alıntıyı görüntüle
Kablo değiştirip tekrar deneyin. Aynı sorun devam ediyorsa ekran kartı arızalıdır

• Beğen
Reaksiyonlar: sa9a

F1nerF1rst

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,361
İsim
Hasancan Bekdemir
İlgilendiği Kategoriler
Toplama Bilgisayar Oyunlar Driver Problemleri
Alıntıyı görüntüle
vram arızası oluşmuş gibi

• Beğen
Reaksiyonlar: sa9a

sa9a

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
228
İsim
Hasan Demir
İlgilendiği Kategoriler
Telefon ve Uygulama Yazılımı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kablo değiştirip tekrar deneyin. Aynı sorun devam ediyorsa ekran kartı arızalıdır
Denedim fakat aynı. Birkaç ay önce overclock yapmıştım ve o zamandan beri kullanıyordum ama bu sorun baş gösterince bıraktım. Aynı zamanda açılışta donma sorunu var; donup kalıyor, hiçbir işlem yapamıyorum. Birkaç kez yeniden başlatıyorum ondan sonra düzeliyor. O da ekran kartından kaynaklı olabilir mi acaba?

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,169
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Afterburner indirip downcloock yap, belki çözülür. Bu hata çipset arızası.

Can...

80+ Platinum
Denedim fakat aynı. Birkaç ay önce overclock yapmıştım ve o zamandan beri kullanıyordum ama bu sorun baş gösterince bıraktım. Aynı zamanda açılışta donma sorunu var; donup kalıyor, hiçbir işlem yapamıyorum. Birkaç kez yeniden başlatıyorum ondan sonra düzeliyor. O da ekran kartından kaynaklı olabilir mi acaba?
Chipset gidici muhtemelen veya vramler kurtuluşu yok tamirden başka chipsette ise sorunu geçmiş olsun

Top Bottom