GTX 750 Ti P8H61-M Takılır mı veya Olur mu?

enes1336

80+
Reaksiyon skoru
0
Merhaba Arkadaşlar gti 750 ti almayı düşünüyom ve ana kartım P8H61-M Bu Ekran Kartı Bu Ana Kartına Olurmu veya Darboğaz Yaparmı Hakkında Hiçbir Fikrim Yok Yardımcı Olursanız Çok Sevinirim ve Güç Kaynağım 240V

Merhaba Arkadaşlar gti 750 ti almayı düşünüyom ve ana kartım P8H61-M Bu Ekran Kartı Bu Ana Kartına Olurmu veya Darboğaz Yaparmı Hakkında Hiçbir Fikrim Yok Yardımcı Olursanız Çok Sevinirim ve Güç Kaynağım 240V
takılır işlemcin ne

PCIe sokete her türlü ekran lartını takarsın zaten. AGP soket 2000'lerde kaldı. Bu arada güç kaynağının W değerini yazmamışsın, Volt değerini yazmışsın. Bu arada her kelimeye büyük harf ile başlamassan seviniriz

İ7 3770 destek veriyorsa al
bilmiyorum her şey zamanla ama onada bakıcam büyük olmadıgımdan dolayı herşeyi bianda alamıyom maalesef
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

PCIe sokete her türlü ekran lartını takarsın zaten. AGP soket 2000'lerde kaldı. Bu arada güç kaynağının W değerini yazmamışsın, Volt değerini yazmışsın. Bu arada her kelimeye büyük harf ile başlamassan seviniriz
350 w abi

bilmiyorum her şey zamanla ama onada bakıcam büyük olmadıgımdan dolayı herşeyi bianda alamıyom maalesef

350 w abi
O işlemciye darboğaz yapar ufaktan. i5-2400 al tam olur

abi darboğaz yapmıcağından eminmisin?

abi birde ssd alcam harddisk kullanıyorum ve ssd ile daha fazla fps alacagımdan eminim

baktım abi 0% darboğaz yapıyo
PC build sitesine baktın herhalde. Sitelerden değil, forumlara soracaksın. i5 750 bile zor darboğaz yapar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,138
Üyeler
183,067
Son üye
Cenko
Geri