arda55
80+ Silver
Dahası
Soru başlıkta
Soru başlıkta
FSP Hydro K 500W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz FSP Hydro K 500W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! FSP Hydro K 500W Power Supply özelliklerini incele, 2.011,05 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
FSP Hydro K 500W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz FSP Hydro K 500W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! FSP Hydro K 500W Power Supply özelliklerini incele, 2.011,05 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
@LeadeAlıntıyı görüntüle
Leade abi bana böyle sölemişti hydro k oluyormu ki?
Hydro k alırsan dönüştürücüye ihtiyacın kalmaz.Alıntıyı görüntüle
Leade abi bana böyle sölemişti hydro k oluyormu ki?
Arkadaşın dediği gibi bu hepsiburada dan al ama.🔥İndirim - !Hepsiburada'da 50TL İndirim Kampanyası!
Arkadaşlar Hepsiburada üzerinde bir kampanya mevcut ve bunu sizinle paylaşmak istedim İlk siparişe özel 250TL ve üzeri siparişte 50TL indirim uygulanıyor. Kampanya mobil uygulamaya özel. Sadece gerekenler daha önce alışveriş yapılmamış bir telefon numarası ve bir hesap. Kampanya ilk alışverişe...forum.donanimarsivi.com
Gtx 770 twin frozr için dönüştrücüye gerek var mı? Bu arada hydro k dan daha ucuz ve 550w 12v kanalından 100w daha fazla veriyormuş nesen daha ucuz?Hydro-K modeli yerine HV PRO 550W modeli tercih edilebilir. 12V kanalından 100W daha fazla veriyor. DC to DC kullanıyor ve daha güncel bir PSU. Tek eksisi renkli kablolarla gelmesi ama yurtdışında 2021 yılından itibaren yapılan kutu açılış videolarında siyah kablolu yeni bir versiyonu var. Yeni üretilen veya yeni gelen HV PRO modelleri siyah kabloya sahip olabilir. Satın almadan önce satıcıya bunu sorup işinizi garantiye alabilirsiniz.FSP HV PRO FSP550-51AAC 550W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz FSP HV PRO FSP550-51AAC 550W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! FSP HV PRO FSP550-51AAC 550W Power Supply özelliklerini incele, 1.924,42 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Aynı markanın ürünleri. HV PRO Daha güncel bir model. Üretim teknolojileri ilerledikçe maliyetler belirli bir oranda azalıyor. Ek olarak bu modelin Kabloları daha ucuz. Renkli düşük maliyetli kablolara sahip(Yeni modeli bile olsa Kabloları aşırı güzel değil). Dolar bazında gelen bazı ürünlerde geldiği zamana göre kur farkı oluşabiliyor.Gtx 770 twin frozr için dönüştrücüye gerek var mı? Bu arada hydro k dan daha ucuz ve 550w 12v kanalından 100w daha fazla veriyormuş nesen daha ucuz?
Aynı markanın olduğunu biliyorum dönüştütcü getekir mi?Aynı markanın ürünleri. HV PRO Daha güncel bir model. Üretim teknolojileri ilerledikçe maliyetler belirli bir oranda azalıyor. Ek olarak bu modelin Kabloları daha ucuz. Renkli düşük maliyetli kablolara sahip(Yeni modeli bile olsa Kabloları aşırı güzel değil). Dolar bazında gelen bazı ürünlerde geldiği zamana göre kur farkı oluşabiliyor.