Merhaba oyun oynarken bilgisayarımın ısındığını hissediyorum. Oyun değerlerim normal mi bilmiyorum. Ekran kartım GTX 970 MSI modeli 4 GB 82 dereceyi görüyor normal mi? Kasamın içinde çok kablo var ne yapacağımı bilmiyorum. i5 4460 8x2 DDR 3 1600 MHz RAM kullanıyorum. Valorant'ta FPS dropu yiyorum hatta. Nedeni sizce nedir? Güç kaynağımı daha yeni aldım. Ekran kartıda yeni ikinci el olarak aldım Corsair CV 550.
kasanın fotoğrafları bu şekilde boşta bile 60 derece ekran kartı açıp baktıgımda sürekli fanın çalışıp sonra kendini bıraktıgını gördüm kısır döngü şeklinde böyle gidiyor bende anlamadım kasanın kablo düzeni olmadıgının farkındayım yeni bir kasaya mı geçmeliyim yoksa ısınmanın sebebi darboğaz mı anlamadım tavsiye verirseniz iyi olur
kasanın fotoğrafları bu şekilde boşta bile 60 derece ekran kartı açıp baktıgımda sürekli fanın çalışıp sonra kendini bıraktıgını gördüm kısır döngü şeklinde böyle gidiyor bende anlamadım kasanın kablo düzeni olmadıgının farkındayım yeni bir kasaya mı geçmeliyim yoksa ısınmanın sebebi darboğaz mı anlamadım tavsiye verirseniz iyi olur