Küp bir sistemmi toplıyacaksınız? ona göre anakart önereceğim.Merhabalar,
Benim elimde,
MSI Nvidia Geforce Gtx1050 TI LP 4 GB 128 Bit GDDR5 ekran kartı var.
Bunun için orta seviyede Anakart ve İşlemci önerileriniz nedir acaba?
4bin TL civarıBütçe nedir?
İkinci el tarafından 1600AF ve B450 anakart alın. O ekran kartını 1200 de besliyor ancak önermem.4bin TL civarı
11400f + b560 gerçi o ekran kartına fazla olur bunlar ama bütçe varken alirsin sonra upgrade yapabilirsin hemMerhabalar,
Benim elimde,
MSI Nvidia Geforce Gtx1050 TI LP 4 GB 128 Bit GDDR5 ekran kartı var.
Bunun için orta seviyede Anakart ve İşlemci önerileriniz nedir acaba?
Teşekkürler bilgi için not alıyorum bunlarıda.İkinci el tarafından 1600AF ve B450 anakart alın. O ekran kartını 1200 de besliyor ancak önermem.
Bahsettiğiniz ekran kartı lp yani low profil (düşük boyutta) bir ekran kartı olduğu için küp kasaya toplayacağınızı düşünmüştüm.4bin TL civarı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Küp bir sistem ne oluyor açıkcası onu bilmiyorum.
Fotoğrafta attıklarım var elimde bunda takılı aslında ama pc arada bir kapanıyor veya mavi ekran veriyor sistem eski olmasındandır diye düşünüp onları da yenilemeyi düşünüyorum uyuşanları kullanıp zamanla hepsini arttırmayı düşünüyorum.11400f + b560 gerçi o ekran kartına fazla olur bunlar ama bütçe varken alirsin sonra upgrade yapabilirsin hem
ram vs var mi
ramler ddr4 muFotoğrafta attıklarım var elimde bunda takılı aslında ama pc arada bir kapanıyor veya mavi ekran veriyor sistem eski olmasındandır diye düşünüp onları da yenilemeyi düşünüyorum uyuşanları kullanıp zamanla hepsini arttırmayı düşünüyorum.
evetramler ddr4 mu
11400f + b560 alirdim ben olsam