GTX960 16GB RAM 2. El PC Nasıldır

BlcUmuT

80+
Reaksiyon skoru
4
2. el bi bilgisayar almayı düşünüyorum 2.7k gtx960 16gb ram i3 6100 var ama depolama birimi yok (çok bütçem olmadığı için çok fazla performanslı bişey alamayacağım o yüzden bu beni idare eder gibi) fiyatına göre iyi mi
işlemciyi değiştirmeli miyim ne almalıyım yardımcı olursanız sevinirim
depolama birimi olarak ne almalıyım pek bilgim yok
bütçem max 3500

gtx 960 modeli iyidir, birde 4gb ise son oyunlar dahil hepsini açıyor.
Arkadaşların dediği gibi, test yapıp öyle al.

Gtx 960 fena kart değildir. Video belleğinin boyutu önemli. Bende şu anda Gtx 960 2 GB olanı var. CS go 2k çözünürlükte düşük ayarlarda 100 fps üstü alıyor. Gtx 1050 den azcık düşük bir performansı var. işlemciye gelince i3 6100 bence bu ekran kartına yeterli. Çok az da olsa darboğaz yapabileceğini düşünüyorum ancak çok rahatsız edici olmaz.

2. el bi bilgisayar almayı düşünüyorum 2.7k gtx960 16gb ram i3 6100 var ama depolama birimi yok (çok bütçem olmadığı için çok fazla performanslı bişey alamayacağım o yüzden bu beni idare eder gibi) fiyatına göre iyi mi
bütçem max 3500
Fazla ucuz stem bence sıkıntısı yoksa alınır

2700tl ye baya iyi. Sorunu yoksa alın.

bütçem max 3500
Normalde böyle sistemleri ikinci elde "gamer PC" diye ışıklı kasa ve ekipmanla beraber 8,9k fiyatlara koyuyorlar. Bence fiyat çok iyi.

yalnız ana kart bir dönemin efsaneseydi. bir de alırsan allah rızası için şu kablolamayı güzel yap.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,099,646
Üyeler
174,904
Son üye
kyrozen
Geri