Yasin Çelik
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 3
Dahası
F/P diyen arkadaşları neden buralarda göremiyoruz merak ettim doğrusu.
Eskiden patlayan bir psu ile neredeyse ayağımı yakıyordum ekran kartı psu anakart çöp olmuştu işlemciyi deneyecek yer yoktu ama hdd sağlam kurtuldu.allahdan eski sistem kullanıyormuş millatdan kalma hiçbişey sağlam çıkmamış
HDD nasıl sağlam? Genelde ilk HDD gider.Eskiden patlayan bir PSU ile neredeyse ayağımı yakıyordum ekran kartı PSU anakart çöp olmuştu işlemciyi deneyecek yer yoktu ama HDD sağlam kurtuldu.
https://www.hepsiburada.com/sharkoon-shp650-v2-650w-80-120-mm-fanli-atx-guc-kaynagi-p-HBV00000BT3MAfsp al kafan rahat olur
Ben de anlamadım eski samsung 500gb bir ide hddydi Psu da gerçek anlamda yandı pcyi açıp bırakıp gitsek ev bile yanardı.HDD nasıl sağlam? Genelde ilk HDD gider.
Bazılarında 3 tane oluyor.Onun içinde kaç tane kondansatör var. Normal o kadar ses çıkması küçücük kondansatör e 220 V ver bakalım noluyor... Denemeyin![]()
Samsung baba PSU patlamasına da garanti veriyormuş bilmiyorduk.Ben de anlamadım eski samsung 500gb bir ide hddydi PSU da gerçek anlamda yandı pcyi açıp bırakıp gitsek ev bile yanardı.
aynen haF/P diyen arkadaşları neden buralarda göremiyoruz merak ettim doğrusu.
Pc zaten eskiydi bir kaç foto vardı için de hddyi çıkarıp başka bir pcde açınca sağlam olduğunu gördük ve verileri almıştık.Bazılarında 3 tane oluyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Samsung baba PSU patlamasına da garanti veriyormuş bilmiyorduk.![]()