Neler Yeni

Güç kaynağı değişiminde yardım alınmalı mı?

Messinin kramponu

80+ Bronze
Güç kaynağımı fsp ile değiştireceğim fakat bozacakmışım gibi hissediyorum. Güç kaynağı değişiminde yardım alınmalı mı? Daha önce denediğim söylenemez.

Freix

80+ Bronze

Messinin kramponu

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Pratiğin yoksa video izleyerek yap.
Video izleyerek yapacağım zaten. Fakat nedense bir parçayı kıracağımdan şüpheleniyorum. Daha önce hakkında çok video izledim fakat hiç montajını yapmadım. Takmak büyük sıkıntı değil benim için fakat çıkartırken bir şey olmasından şüpheliyim.

Coolpanda

80+ Silver
Bana kalırsa 100₺ verip taktıracağın bilgisayarci, senin bilgisayarına senin kadar dikkatli ve nazik davranmaz. Ben böyle düşünüyorum.

payne

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
191
İsim
Soner Payne
Bana kalırsa 100₺ verip taktıracağın bilgisayarci, senin bilgisayarına senin kadar dikkatli ve nazik davranmaz. Ben böyle düşünüyorum.
tanıdık olmadığı sürece ben de hiçbir bilgisayarcıya güvenmiyorum.

payne

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
191
İsim
Soner Payne
Bende güvenmiyorum zaten. Ondan dolayı kendim takmak istiyorum.
hocam internetten videoları dikkatli şekilde izleyin ve sökerken yavaş hareket edin. Ben de kaç yıllık laptopımı video izleyerek söküp parçalarını çıkarmıştım, terden su gibi olmuıştum 😁 Dikkatli ve yavaş olun, bir süre sonra alışacaksınız. 👍

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,971
İsim
tümen dağ
Yardim almana gerek yok video izle sonra yap basit bsy ztn elektrik gelmediginden emin ol sokup takarken

of Beauty and Rage

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Zorlanabilecegin tek sey anakartin 24 pini, mandalini kanirttiktan sonra guclu cekmen lazim ki ciksin. Bir de kablolama yapip arka kapagi kapatmak zorlayabilir, bir seyi kirman bu ikisinden daha buyuk bir basari.

Top Bottom