Neler Yeni

ikinci el güç kaynağı alınır mı

lappelduvide

80+ Silver
Reaksiyon skoru
944
sarı siteden ikinci el güç kaynağı almayı düşünüyorum yayın pc oluşturacağım sıfır 500-550w güç kaynaklarına 1500 TL para vermek istemiyorum fakat bir yandan da ikinci el güç kaynaklarına güvenemiyorum ne önerirsiniz ikinci el güç kaynağı alınır mı sizce

bence asıl ikinci el alınmaması gereken ilk şey güç kaynağıdır.

Bencede hocam sizde güvenmiyorum demişsiniz bende 2. El taraftarı deilim çünkü adam der 2 ay kullanıldı bakarsın adam 5 6 ay kullanmaş psu ölmeye yakınlaşmış olur para biriktirip sıfır almak daha iyi

sarı siteden ikinci el güç kaynağı almayı düşünüyorum yayın pc oluşturacağım sıfır 500-550w güç kaynaklarına 1500 TL para vermek istemiyorum fakat bir yandan da ikinci el güç kaynaklarına güvenemiyorum ne önerirsiniz ikinci el güç kaynağı alınır mı sizce
bence sıfır almak daha mantıklı sıfır alın derim güç kaynağında temiz ikinci el bulmak zor olabilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bencede hocam sizde güvenmiyorum demişsiniz bende 2. El taraftarı deilim çünkü adam der 2 ay kullanıldı bakarsın adam 5 6 ay kullanmaş psu ölmeye yakınlaşmış olur para biriktirip sıfır almak daha iyi
öyle şey mi olur hocam fatura denen şey bundan dolayı var

1 2 yaşındaki psu lar alınır ama kaliteli 4 5 yaşta alınabilir . Mutlaka çalıştığı sistemide öğrenin çok güç çeken sistemdede kullanılmışsa yıpranma hızı daha yüksek olur ona göre düşünün.

PSU'lar üretici tarafından en az 5 yıl garantili oluyor.

bence sıfır almak daha mantıklı sıfır alın derim güç kaynağında temiz ikinci el bulmak zor olabilir

öyle şey mi olur hocam fatura denen şey bundan dolayı var
Hocam çok güç isteyen sistemlerde kullanmıştır

beyler bu psu almayı düşünüyorum ikinci elden vazgeçtim en düşük fiyat 2500 görünüyor gaming gen tr'de itopyada 2199 TL mağazada stokta var görünüyor gidip elden almayı düşünüyorum sağlam mıdır bu psu

PSU'lar üretici tarafından en az 5 yıl garantili oluyor.
Hepsinde geçerli değil giriş seviyelerin birçoğu 2-3 yıl.

beyler bu psu almayı düşünüyorum ikinci elden vazgeçtim en düşük fiyat 2500 görünüyor gaming gen tr'de itopyada 2199 TL mağazada stokta var görünüyor gidip elden almayı düşünüyorum sağlam mıdır bu psu
Alınır tek kotu yani modüler olmaması.

izmirdeyseniz 500w high power psu var elimde fazlalık uyguna verebilirim sıfır almıştım 2 sene kullandım sonra sistem yükseltmesi ile kenara kaldırdım problemsiz tamirsiz ürün 1 seneye yakında kutusunda duruyor.

ürün bu https://www.amazon.com.tr/dp/B077D1...eASIN=B077D1HY4B&linkCode=asn#customerReviews

Geri