Dx Muum 80+ Bronze Katılım 31 Ekim 2020 Mesajlar 564 Dahası Reaksiyon skoru 84 İsim arda 3 Şubat 2022 #1 bilgisayarı kapattığımda elektrik falan gidip geri gelince bilgisayara bir şey olur diye endişeleniyorum ama güç kaynağını kapatmak doğru mu onuda bilmiyorum yardımcı olur musunuz
bilgisayarı kapattığımda elektrik falan gidip geri gelince bilgisayara bir şey olur diye endişeleniyorum ama güç kaynağını kapatmak doğru mu onuda bilmiyorum yardımcı olur musunuz
Kaan Lothbrok 80+ Bronze Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 1,687 Dahası Reaksiyon skoru 773 İsim kaan emre 3 Şubat 2022 #2 Ben here gece yatmadan önce güç kaynağının üstünde ki şartelden kapatıyorum.
BoobaFett 80+ Katılım 23 Ocak 2022 Mesajlar 141 Dahası Reaksiyon skoru 64 İsim Eren Aydın 3 Şubat 2022 #3 Önemli olan bilgisayar çalışırken elektriğin kesilmemesi, onun dışında bilgisayar kapalıyken güç kaynağından düğmeyi kapatmana gerek yok
Önemli olan bilgisayar çalışırken elektriğin kesilmemesi, onun dışında bilgisayar kapalıyken güç kaynağından düğmeyi kapatmana gerek yok