Neler Yeni

Güç kaynağım kötü mü

TahaCel

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,757
İsim
Taha yücel
Akım korumalı prize güvenerek ALMAYIN
Akım korımalı prizler yıldırım düşmesi gibi durumlarda yani 260v üzerindeki voltajda kendini kapatır. 190v-260v arası dalgalanmalarda faydasızdır ve koruma katsayısı düşük psu lar için zararlı olan da budur dolayısıyla sisteminizde zarar görebilir.
Elektrik kesintisi ve voltaj dalgalanmaları fazlaca olan bir yerdeyseniz daha kaliteli bir psu alın.
knk akım korumali prize güvenerek almadım zaten bana önerildi diye aldım ama sonradan kötü diyenler oldu bende belki akım korumalı prizin yararı olur diye yazdım o mesajı şuan değiştirebilcek imkanım yok malesef elektrik kesintisi çok olmuyorda voltajı bilmiyorum

Sunstorm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
733
İsim
Murat-K
knk akım korumali prize güvenerek almadım zaten bana önerildi diye aldım ama sonradan kötü diyenler oldu bende belki akım korumalı prizin yararı olur diye yazdım o mesajı şuan değiştirebilcek imkanım yok malesef elektrik kesintisi çok olmuyorda voltajı bilmiyorum
En başta şu kanka lafını kullanmazsak sevinirim.
Aldıysanız da zaten yapacak bir şey yok.

Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Çetin SÖNMEZ
Aynı modelin +80 bornze modelini kullanıyorum hiç bir sorun çıkartmadı. ( garantisinin bitmesine 3 ay kaldı )

cici

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,739
İsim
9304
İlgilendiği Kategoriler
profil mesajları ve konu dışı
Usta bu PSU 1 2 ay öncesine ladar çok iyi deniliyordu madem kötü niye aldırıyprlar bu psuyu insanlara iyi iyi diye pumpladılar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Adama aldırtmışsınız şimdi de kotü diyorsunuz.

Mesaj otomatik birleştirildi:
PWR_OK yanlış ayarlı ve düşük yükte ripple değerleri yüksek olduğu için elektrik kesintilerinde ve zamanla zararlı diye biliyorum ama 650W ve üzeri bronze V2 modellerinde sorun yok. @kandes22

Bana alirken kötü demediler konu acmistim kac kere
Çoo mu kötü sıkıntı çıkarirmi. Psu:

açım konular:https://forum.donanimarsivi.com/konu/cooler-master-mwe-white-psu-iyi-midir.165178/page-2

Kötü

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,383
Üyeler
167,967
Son üye
roadson
Top Bottom