Neler Yeni

Güç Kaynağımda Sorun Var

alake

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
Bilal Yalçın
Merhaba 1 yildir kullandığım bilgisayarın bugün PSU kablosunu çıkarttım, geri takmaya çalışırken de cızırtı sesi geliyor ve kıvılcım geliyor, ayriyeten kokuda geliyor. Bilgisayar acil olarak iş için lazım, ne yapmalıyım lütfen yardımcı olun psu modeli: cyber ACİLL

Phenoma

80+ Silver
O durumdaysa kullanma bence :(
Mesaj otomatik birleştirildi:

Prize giden kablodan mı bahsediyoruz bu arada ?

Aizen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
551
İsim
Harun Kayatekin
Sonuç: evet arkadaşlar bilgisayarı açmaya çalıştığım anda PSU patladı. Bakalım hangi parçaları kurtarabilicez..
Hocam neden bu hataya düşüyorsunuz ? Benim arkadaşım da düştü çok zor parça kurtarmanız şans işi yeni bir psu alıp bakmanız gerekiyor böyle şeylerde zorlanmaz.

• Beğen
Reaksiyonlar: PROZ

q(@__@)p

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
@me
"cızırtı sesi geliyor ve kıvılcım geliyor, ayriyeten kokuda geliyor." Dedikten sonra bile bile açmaya çalışman, bravo.

alake

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
Bilal Yalçın
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ne deseniz haklısınız, ancak bilgisayarı ilk aldigimda da böyle oluyordu ancak biraz uğraştıktan sonra oluyordu ve 2 farklı kablo ile denedim. 2. Sinde oldu dedim galiba, bilgisayarı açtığım gibi patladı..

Aizen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
551
İsim
Harun Kayatekin
Ne deseniz haklısınız, ancak bilgisayarı ilk aldigimda da böyle oluyordu ancak biraz uğraştıktan sonra oluyordu ve 2 farklı kablo ile denedim. 2. Sinde oldu dedim galiba, bilgisayarı açtığım gibi patladı..
Sistem özellikleri neydi ?

keroc47

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
217
İsim
keremcan dayı
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular