Dediğim gibi geliyor. İncehesaptan 1 yılı az biraz geçen bir süre oldu. Gamepower gp750w 80+ bronze markasıydı. Değişim yaparlar mı? Yaparlarsa eğer aynı fiyatta olan emsali bir psu ile değistirirler mi söylesem?
Hayır hocam fanından gelmiyor. Direkt güc kaynagınin icinden geliyor.değiştirecklerini Sanmıyorum. Muhtemelen fanı coil whine yaptı
İncehesap zaten servis için onlara vermiyor mu hocam?bobin sesidir değişim yapmazlar incehesap satıcı o yapmaz garanti veren firmaya soracaksın
vakit kaybı olur oksid bilişim olması lazım direk orayla iletişime geçersen süreç hızlanırİncehesap zaten servis için onlara vermiyor mu hocam?
Hocam direkt gönderdim incehesapla iletişime geçip maalesef. Yine de sorunu anlasalar değisim yapma sanslari var midir? Çunkü kasamda 7 fan var ona rağmen cızırtı sesi baya belli oluyor.vakit kaybı olur oksid bilişim olması lazım direk orayla iletişime geçersen süreç hızlanır
ne değişim hocam 1 yıl kullanmışsın ve yani bu değişim şartlarına girmiyo millet dünyanın parasını verip rog kart alıyor onda bile bobin sesi çıkabiliyor ve değişim yapmıyorlarHocam direkt gönderdim incehesapla iletişime geçip maalesef. Yine de sorunu anlasalar değisim yapma sanslari var midir? Çunkü kasamda 7 fan var ona rağmen cızırtı sesi baya belli oluyor.
Tamamdır sağolun hocam yardım için.ne değişim hocam 1 yıl kullanmışsın ve yani bu değişim şartlarına girmiyo millet dünyanın parasını verip rog kart alıyor onda bile bobin sesi çıkabiliyor ve değişim yapmıyorlar
yapmazlar performansı etkılemedgı sureceDeğişim yaparlar, bizim ürünlerde de bazen denk geliyor garanti süresi içindeyse yenisini veriyoruz.
Takılmalar oluyor ara sıra anlamadiğim şekilde ondan daloyı mi bilmiyorum.yapmazlar performansı etkılemedgı surece
Fazla geldiğinden rahatsızım hocam yoksa olur normal. Biraz daha az gelse soeun etmemde cızırti sesi baya belli olduğundan degişim istiyorum.Değişim yaparlar, bizim ürünlerde de bazen denk geliyor garanti süresi içindeyse yenisini veriyoruz.
Belli de olmaz doğru diyorsun hocam, kurumsallar ya.yapmazlar performansı etkılemedgı surece