Güç kaynağından kaynaklı olabilir.Geçen günlerde PC bir anda kapandı ve ondan sonra tuşa basınca hiçbir şekilde tepki vermiyor. Sorun neyden kaynaklı olabilir
Hayır elektrik gitmedi o sırada oyun oynarken birden bire oldu. Güç kaynağında da garip bir koku var ama yanık gibi değilElektrik kesintisi oldu mu?
Güç kaynağından yanık kokusu felan geliyor mu?
büyük ihtimalle psu da sıkıntı olabilirHayır elektrik gitmedi o sırada oyun oynarken birden bire oldu. Güç kaynağında da garip bir koku var ama yanık gibi değil
Psu dışında herhangi bir yerde sorun olabilir mibüyük ihtimalle psu da sıkıntı olabilir
Olabilir ama psu biraz daha yüksek, başka birnpsu ile dener misiniz?Psu dışında herhangi bir yerde sorun olabilir mi
Henüz denemedim bulabilirsem denerimOlabilir ama psu biraz daha yüksek, başka birnpsu ile dener misiniz?
Hocam denedim ama yine aynı. Kontrol kalemiyle abakarttaki güç şeyine dokundum çalışmadı. Ama kontrol kaleminin ışığı yanıyor oraya dokununca sorun ne olabilirOlabilir ama psu biraz daha yüksek, başka birnpsu ile dener misiniz?
Usb portlarındaki mouse klavye kablolarını çıkartıp deneGeçen günlerde PC bir anda kapandı ve ondan sonra tuşa basınca hiçbir şekilde tepki vermiyor. Sorun neyden kaynaklı olabilir
Hiçbir şey takılı değil zatenUsb portlarındaki mouse klavye kablolarını çıkartıp dene
büyük ihtimalle psuda sorun var umarım çözebilirsin.Hiçbir şey takılı değil zaten
Ama dediğim gibi başka PSU ile de denedimbüyük ihtimalle psuda sorun var umarım çözebilirsin.