Hocam sağlam bi antrenmanın süresi max 40 dk olur zaten 2 saat antrenman yapıyorsanız dümen den yapıyorsunuz demektirSpor salonuna yazılıcam günde 2 saat 120 TL aylık nasıl sizce iyi mi yeterli olur mu?
çok ucuzSpor salonuna yazılıcam günde 2 saat 120 TL aylık nasıl sizce iyi mi yeterli olur mu?
günde 2 saat kafana göre takılcan büyük ihtimale aylık 120 tl spor salonumu kaldı bence bütçeniz yetiyorsa daha iyi bi salona yazılın hocalar size daha çok yardımcı olur 120 tl lik salondan bir şey beklemeyinSpor salonuna yazılıcam günde 2 saat 120 TL aylık nasıl sizce iyi mi yeterli olur mu?
dolu dolu 30 dk yeter.Spor salonuna yazılıcam günde 2 saat 120 TL aylık nasıl sizce iyi mi yeterli olur mu?
Hocam birkaç yıl önce 1 ay gitmiştim sadece yani pek bir bilgim yokHocam sağlam bi antrenmanın süresi max 40 dk olur zaten 2 saat antrenman yapıyorsanız dümen den yapıyorsunuz demektir
Kekolardan sıra gelirse yaparsınız hocam 2 saat ne alaka süre sınırı mı var
1 saat sağlam idman yeter 2 saat yapan genelde oyalana oyalana yapıyordur
çok ucuz
Hocam belediyenin önceden de oraya gitmiştim geniş ve güzel bir yer belediyenin olduğu için giriş çıkış saatleri var geçen gün sordum 6 güne 120 tl dedi.günde 2 saat kafana göre takılcan büyük ihtimale aylık 120 TL spor salonumu kaldı bence bütçeniz yetiyorsa daha iyi bi salona yazılın hocalar size daha çok yardımcı olur 120 TL lik salondan bir şey beklemeyin
Peki hocam kimi takip edeyim bu sporu öğrenmek için?dolu dolu 30 dk yeter.
Belediyenin gençlik merkezi hocam2 Saat fazla bile gelir de, Aylık 120 TL nerede spor salonu kaldı