Gullikit KK3 MAX vs ASUS Raikiri Pro

Edmond_Dantes

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,340
Arkadaşlar merhaba gamepad bakıyorum, iyzico kampanyası ile gaming gen den yararlanayım dedim.
Gullikit KK3 MAX ve Asus Rakiri Pro arasında kaldım.
PC için kullanacağım. Daha önce gamepad kullanmadım. Almışken iyisini alayım uzun süre gitsin senelerce kullanayım mantığındayım.
Bu doğrultuda asusunkini almak mantıklı olur mu?
Yoksa zaten ömürleri belli gullikit al geç gibi mi düşünüyorsunuz?

Raikiri proya o para verilmez. Hall effect veya tmr kullanmıyor. Gamesir cyclone 2 de bakabilirsiniz bence gulikitten daha iyi. Parolapara ile ilk alışverişte 800 tl ve üzerine 400 lira cashback ile daha ucuza alabiliyorsunuz

Raikiri proya o para verilmez. Hall effect veya tmr kullanmıyor. Gamesir cyclone 2 de bakabilirsiniz bence gulikitten daha iyi. Parolapara ile ilk alışverişte 800 tl ve üzerine 400 lira cashback ile daha ucuza alabiliyorsunuz
Hocam parolaprayı kullandım. Bu yüzden iyzico dan yararlanmak için gaming gen den baktığımda gullikit i gördüm.

Burada bahsediyorlar dünde ben sipariş verdim. Süresi ayarlı videonun*
Parolapara ve iyzico kullandım*

Uzun zamandır programla Dualsense kullanıyorum pcde ve memnundum.
Analog drift yapmaya başladı minik minik, zamanı doldu.
Hall Effect analoglar ne kadar dayanıklı göreceğiz.

Son düzenleme:
Hocam parolaprayı kullandım. Bu yüzden iyzico dan yararlanmak için gaming gen den baktığımda gullikit i gördüm.
Gulikit kk3 max da gerçekten güzel bir kontrolcü hocam, kendi deneyimim olduğu için önerdim zaten cyclone 2'yi denk kontrolcüler denebilir aslında ama şarj standı olması bana göre tak çıkar arka tuşlardan ve abxynin yerini değişmekten daha güzel bir özellik. İkisi de pişman etmez çok güzel kollar

Burada bahsediyorlar dünde ben sipariş verdim. Süresi ayarlı videonun*
Parolapara ve iyzico kullandım*

Uzun zamandır programla Dualsense kullanıyorum pcde ve memnundum.
Analog drift yapmaya başladı minik minik, zamanı doldu.
Hall Effect analoglar ne kadar dayanıklı göreceğiz.
Hayırlı olsun agam şimdiden.
Bunlar övdüyse s.çtık desene 😂 rezil ürünleri sırf 2 kuruş alıyorlar diye ölümüne savunan adamlar bunlar.
Şaka bir yana ben de sıcak baktım bu işe almaya ısındım.
Bu tetik olayı, titreşim olayı falan her oyunda çalışıyor mu? Hiç gamepad kullanmadığımdan bilmiyorum.
Benim arkadaşım da dualsense önerdi ama pcde +1.5k verip de fazladan bana verdiği bir özellik yok ki. Jiroskop özelliği var fazladan sadece o kadar.
Ayrıca ürünü denediğinizde buraya yazarsanız harika olur. Ben iyzicoda bir sorun yaşadığımdan cevabı gelene kadar alamayacağım malesef.

Hayırlı olsun agam şimdiden.
Bunlar övdüyse s.çtık desene 😂 rezil ürünleri sırf 2 kuruş alıyorlar diye ölümüne savunan adamlar bunlar.
Şaka bir yana ben de sıcak baktım bu işe almaya ısındım.
Bu tetik olayı, titreşim olayı falan her oyunda çalışıyor mu? Hiç gamepad kullanmadığımdan bilmiyorum.
Benim arkadaşım da dualsense önerdi ama pcde +1.5k verip de fazladan bana verdiği bir özellik yok ki. Jiroskop özelliği var fazladan sadece o kadar.
Ayrıca ürünü denediğinizde buraya yazarsanız harika olur. Ben iyzicoda bir sorun yaşadığımdan cevabı gelene kadar alamayacağım malesef.
Bu programı uzun zamandır izliyorum. Hiç bu kadar övmediler bir ürünü. Reklam için övüyorlardır illaki ama çok iddialılar bu ürün için, bize sövün beğenmezseniz falan diyor Mesut Çevik. Ayrıca Can Sungur kontroller manyağı, bir sürü kontrolcüsü var ve kendi malı gibi övüyor

Dualsense teknoloji olarak çok gelişmiş bir cihaz bence. Adaptif tetikler, özel titreşim motorları, dokunmatik yüzeyi, dahili hoparlörü vs.
DSX isimli bir yazılım var Steam'de. Her oyunda kablosuz olarak sorunsuz şekilde çalışıyor PC'de
Playstation özel oyunlarında tüm fonksiyonları kullanılabiliyor (The Last of Us, Days Gone vs..)
Şimdiye kadar bana ne alayım diyene Dualsense al dedim. Gerçekten başarılı bir cihaz, onlarca oyun bitirdim PC'de.

Dualsense teknoloji olarak çok gelişmiş bir cihaz bence. Adaptif tetikler, özel titreşim motorları, dokunmatik yüzeyi, dahili hoparlörü vs.
Hocam bu tetik, titreşim falan kk3 de de var. Bence fiyat farkına değecek bir ayrıcalık sunmuyor dualsense. Dokunmatik ve haptic trigger var sadece.

Teşekkür ediyorum cevapların için. 2020de iyzico ile ödeme yapmışım bu nedenle kampanydan faydalanamıyorum :( Zamanında wolfteam nakiti için bitcoin harcayanlar gibi hissettim 😂
Yine de ürünü denedikten sonra yorumlarınızı paylaşırsanız sevinirim.

DSX isimli bir yazılım var Steam'de. Her oyunda kablosuz olarak sorunsuz şekilde çalışıyor PC'de
Playstation özel oyunlarında tüm fonksiyonları kullanılabiliyor (The Last of Us, Days Gone vs..)
Dsx kolu xbox kolu olarak gösterip sorunsuz çalışmasını sağlıyor aynı 3. Parti kontrolcüler gibi. Ps özel oyunlarda da bu haptic ve adaptif trigger olaylarının çalışması için de kablo lazım sanki diye biliyorum emin değilim tam

Dsx kolu xbox kolu olarak gösterip sorunsuz çalışmasını sağlıyor aynı 3. Parti kontrolcüler gibi. Ps özel oyunlarda da bu haptic ve adaptif trigger olaylarının çalışması için de kablo lazım sanki diye biliyorum emin değilim tam
Kablosuz çalışıyor özel fonksiyonları da evet. Çok geliştirdiler yazılımı, ücretli olan versiyonu kullanıyorum.
Aynı PC'ye 2 dualsense'i kablosuz bağlayıp maç bile yapıyoruz :D

Kablosuz çalışıyor özel fonksiyonları da evet. Çok geliştirdiler yazılımı, ücretli olan versiyonu kullanıyorum.
Aynı PC'ye 2 dualsense'i kablosuz bağlayıp maç bile yapıyoruz :D

A hocam bu 2 kolu tek pcde kullanma olayını diğer kollarda yapamıyor muyuz?
kk3 de 8bit de falan.

A hocam bu 2 kolu tek pcde kullanma olayını diğer kollarda yapamıyor muyuz?
kk3 de 8bit de falan.
Dongle ile falan yapılır. Destekliyorsa bluetooth ile de yapılır.

Dualsense DSX yazılımında bluetooth ile bağlanıyor ve iki cihazı da Xbox 360 Kontrolcüsü olarak tanıtıyor.
İstersen PS4 kontrolcüsü yada Dualsense olarak ta tanıtabiliyorsun sisteme.
[Oyun eski nesil ve sadece PS4 destekliyorsa mesela bu yöntemle yine oynarsın.]

Siyah olan Gullikit KK3 MAX stok bitmiş bu arada.

Geri