Gordiac
80+ Bronze
Dahası
Doların yükselişine hala sevinenler mi var.
Bu 31 yazılınca neden herkes gülüyor. 20 30 yaşında ki adam bile bunları söyleyip gülüyor. Bende mi sorun var gülmem mi gerek.Şu dolar yükselince şakaya vuranları anlamıyorum.
Ayrıyeten dolar 11.31 ya da 12.31 olunca espri yapanların çocukluğunda travma geçirdiğine eminim.
Gülmeyin şuna ya valla gülmeyin vatan millet allah aşkına gülmeyin hacı komik değil vallaha değil klavyeyi yumruklıcam şimdiBu 31 yazılınca neden herkes gülüyor. 20 30 yaşında ki adam bile bunları söyleyip gülüyor. Bende mi sorun var gülmem mi gerek.
Çok garipler.Gülmeyin şuna ya valla gülmeyin vatan millet allah aşkına gülmeyin hacı komik değil vallaha değil klavyeyi yumruklıcam şimdi
Garip hafif kalır. Psikopat deli.Çok garipler.
Şu dolar yükselince şakaya vuranları anlamıyorum. Olan sana oluyor başkasına olmuyor adam kendi haline kahkaha atıyor psikopat mısınız nesiniz lan
Ayrıyeten dolar 11.31 ya da 12.31 olunca espri yapanların çocukluğunda travma geçirdiğine eminim.
Anlık dolar kuru 13,31Şu dolar yükselince şakaya vuranları anlamıyorum. Olan sana oluyor başkasına olmuyor adam kendi haline kahkaha atıyor psikopat mısınız nesiniz lan