Gülmek isteyen gelsin

Şu dolar yükselince şakaya vuranları anlamıyorum. Olan sana oluyor başkasına olmuyor adam kendi haline kahkaha atıyor psikopat mısınız nesiniz lan
Ayrıyeten dolar 11.31 ya da 12.31 olunca espri yapanların çocukluğunda travma geçirdiğine eminim.

@Fevkelade1i sende gel izle seversin :D

Doların yükselişine hala sevinenler mi var.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şu dolar yükselince şakaya vuranları anlamıyorum.
Ayrıyeten dolar 11.31 ya da 12.31 olunca espri yapanların çocukluğunda travma geçirdiğine eminim.
Bu 31 yazılınca neden herkes gülüyor. 20 30 yaşında ki adam bile bunları söyleyip gülüyor. Bende mi sorun var gülmem mi gerek.

Bu 31 yazılınca neden herkes gülüyor. 20 30 yaşında ki adam bile bunları söyleyip gülüyor. Bende mi sorun var gülmem mi gerek.
Gülmeyin şuna ya valla gülmeyin vatan millet allah aşkına gülmeyin hacı komik değil vallaha değil klavyeyi yumruklıcam şimdi

Şu dolar yükselince şakaya vuranları anlamıyorum. Olan sana oluyor başkasına olmuyor adam kendi haline kahkaha atıyor psikopat mısınız nesiniz lan

İyi de ben şakaya vurmadım ki bu benim yaşdığım gülerken ağlamak gibi bir şey yani tam şunun gibi :

gülmek isteyen gelsin diyince 31 var sandım.
gülmedim.
31 olsaydı gerçekten çok komik olurdu.

Adamın yaşına ve yaşadıkları deneyimlerden saygı duyarak söylediklerin gerçek olmasını umuyorum

Bu komik değil ben 31 yazısı görüp gülmek istiyorum.
31 komik olurdu
Şaka şaka 31 komik değil gülmeyin

Anlık dolar kuru 13,31

Geri