söyle nasılBayadır kullanıyorum
Biliyorum ona tıklayıp girdim ben de. Ama bu da abes.Başlık öyle değildi aslında, sonradan düzeltti. Başlık "HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHA"ydı.
Moderatör uyardıBaşlık öyle değildi aslında, sonradan düzeltti. Başlık "HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHA"ydı.
söyle nasıl
Etimden kanımdan beynimden geliyor buMakinalaşmak istiyorum
nasıl bedava oynuyorsun tam olarak ne yaptın ki
Knk zaten bedava sadece 1 saat seans halinde hane parça parça 1 saat 1 saat oynayabiliyorsun saat başı çık gir yapmalısın eğee yapmazsan süren doldu diye atıyor sonra yine girebiliyorsun yanş ben 170 kere çık gir yaptımnasıl bedava oynuyorsun tam olarak ne yaptın ki
Gülmekte yasakŞu konuyu kapatsın moderetörler saçma sapan konular açmayın
sonunda bende 1 saatten sonra bitiyo sandım onun için klavye dönüştürücü çoğaltıcı almıştım bitmiyomusKnk zaten bedava sadece 1 saat seans halinde hane parça parça 1 saat 1 saat oynayabiliyorsun saat başı çık gir yapmalısın eğee yapmazsan süren doldu diye atıyor sonra yine girebiliyorsun yanş ben 170 kere çık gir yaptım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Gülmekte yasak
Herkes güldüğü fotoğrafı konu açacaksa çok işimiz var.Knk zaten bedava sadece 1 saat seans halinde hane parça parça 1 saat 1 saat oynayabiliyorsun saat başı çık gir yapmalısın eğee yapmazsan süren doldu diye atıyor sonra yine girebiliyorsun yanş ben 170 kere çık gir yaptım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Gülmekte yasak