Atar mısın grubuTelegram grubuna girdim artık bende yamyamım
ben 3 farklı mouse 1 klavye aldım inşallah gümrüğe takılmaz
stok yok reisben 3 farklı mouse 1 klavye aldım inşallah gümrüğe takılmaz
Bu ay toplamda yurt dışından 8adet sipariş geldi gümrükte falan kalmadı bunlar da muhtemelen kalmaztoplam 5i geçmedikçe geçer hocam büyük ihtimalle sorun yok gibi duruyor.
stok bitti dostum 2dk daMesaj otomatik birleştirildi:
stok yok reis
Tuvalete git onu ihmal etmeYaa her dakika buradayım sabah ki indirimi kaçırdığım için çok üzülüyorum. Bir kahvaltı nelere mâl oldu. Tuvalete bile gitmemek lazım yakalamak için.
Hepsi amazondan mı?Bu ay toplamda yurt dışından 8adet sipariş geldi gümrükte falan kalmadı bunlar da muhtemelen kalmaz
6sı Aliexpress 2si amazonHepsi amazondan mı?
Hocam sipariş kaç gün sonra bu şekilde iptal edildi? kargoya verilmişmiydi? kargo Türkiye'ye ulaşmış mıydı veya hiç hareket etmiş miydi?ben aldim birkac hafta once gumrukte sikinti olur falan diyip iptal ettiler
Alıntıyı görüntüle
vergiyi de odedim gumruk limitimi de doldurmadim ona ragmen iptal ettiler
hepsi ayrı paketteyse geçme ihtimali çok düşük aynı pakette 2şer 3er ürün olabilir kutu olarak sınırınız 5 aynı üründense 2.Bu ay toplamda yurt dışından 8adet sipariş geldi gümrükte falan kalmadı bunlar da muhtemelen kalmaz
Kargo gönderildikten sonra gümrüğe gelince mi iptal oldu ?ben aldim birkac hafta once gumrukte sikinti olur falan diyip iptal ettiler
Alıntıyı görüntüle
vergiyi de odedim gumruk limitimi de doldurmadim ona ragmen iptal ettiler
toplam 6 paket geldi hepsinde alırken gümrük vergisi içindeydi gümrük memuru bakmıyor büyük ihtimalle kargo firması hallediyorhepsi ayrı paketteyse geçme ihtimali çok düşük aynı pakette 2şer 3er ürün olabilir kutu olarak sınırınız 5 aynı üründense 2.
10 yıldır bir tuşu bile silinmeyen klavyemin F5 tuşu silindi, klavye alayım derken elimdekinden olmasaydım iyiydiTuvalete git onu ihmal etme