Neler Yeni

gümrük vergisi hakkında bilgi

durgunke

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
Saldıray Durgun
arkadaşlar merhaba aliexpressten raspberry pi 4 kiti almayı düşünüyorum yaklaşık 450 lira civarında merak ettiğim konu şu şimdi bu 450 liranın yüzde yirmisi mi gümrük vergisi olarak yansıyacak yoksa elektronik alet olduğu için farklı bir vergilendirme mi yapılacak pttde çalışan bir arkadaşım anlattı biri aliexpressten tablet almış ve iki katı vergi ödemiş bundan çekiniyorum bilgisi olan birileri yardımcı olabilir mi acaba 🤔

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
arkadaşlar merhaba aliexpressten raspberry pi 4 kiti almayı düşünüyorum yaklaşık 450 lira civarında merak ettiğim konu şu şimdi bu 450 liranın yüzde yirmisi mi gümrük vergisi olarak yansıyacak yoksa elektronik alet olduğu için farklı bir vergilendirme mi yapılacak pttde çalışan bir arkadaşım anlattı biri aliexpressten tablet almış ve iki katı vergi ödemiş bundan çekiniyorum bilgisi olan birileri yardımcı olabilir mi acaba 🤔
knk kaç para vergi geleceğini bizde tam olarak bilemeyiz bende bir kere tişört aldım 3tl vergi ödedim daha sonra ondan daha ucuz bi tişört aldım ona 12 tl ödedim bide bu raspberry pi 4 ne işe yarıyor tam olarak nedir yani bu

Mehmet

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,540
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
Donanım İnceleme
Arkadaşım Bana yaklaşık 5 6 ay önce Playstation 3 gönderdi ve 120TL vergi çıktı. 2 hafta önce Yine fransadan bir araç parçası geldi 80 TL vergi çıktı. Bence boyuta göre kesiyorlar ama bilemiyorum net bir şey söyleyemem.

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,643
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları
Kesin net bir şey söylenemez ama 50 kuruşluk bir şey alsan bile gümrük sunma ücreti vs alıyorlar. 450tlil şeyi geçirmezler bence.

Ekler

• Screenshot_20200930-103806_Chrome.jpg
    Screenshot_20200930-103806_Chrome.jpg
    702.3 KB · Hit: 73

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Arkadaşım Bana yaklaşık 5 6 ay önce Playstation 3 gönderdi ve 120TL vergi çıktı. 2 hafta önce Yine fransadan bir araç parçası geldi 80 TL vergi çıktı. Bence boyuta göre kesiyorlar ama bilemiyorum net bir şey söyleyemem.
bence kafalarına göre yazıyorlar artık vergileri

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,643
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları
Hocam kişiden kişiye gönderimde çok incelemiyorler. Ama aliexpress 'ten felan gelince kesin bakıyor vergiyi yapıştırıyorlar

38890

80+ Gold
En İyi Cevap
15
knk kaç para vergi geleceğini bizde tam olarak bilemeyiz bende bir kere tişört aldım 3tl vergi ödedim daha sonra ondan daha ucuz bi tişört aldım ona 12 TL ödedim bide bu raspberry pi 4 ne işe yarıyor tam olarak nedir yani bu
Minicik bir bilgisayar.

durgunke

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
Saldıray Durgun
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
knk kaç para vergi geleceğini bizde tam olarak bilemeyiz bende bir kere tişört aldım 3tl vergi ödedim daha sonra ondan daha ucuz bi tişört aldım ona 12 TL ödedim bide bu raspberry pi 4 ne işe yarıyor tam olarak nedir yani bu
kredi kartı boyutunda linux işletim sistemli mini bilgisayar youtube yazıp videolarını izleyebilirsin çok güzel bir alet

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3

durgunke

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
Saldıray Durgun
aa çok iyi ama oyun oynatmıyodur demi baya eskidir parçaları
Mesaj otomatik birleştirildi:

tamamdır bakacağım
özelliklerini görünce çok şaşıracaksın rock pi olanı almak istiyorum fakat türkiyede üretimi yok rock pi m2 ssd destekliyor ve win 10 kurulabiliyor 🙂

Kesin net bir şey söylenemez ama 50 kuruşluk bir şey alsan bile gümrük sunma ücreti vs alıyorlar. 450tlil şeyi geçirmezler bence.
gümrük vergisi fazla geldi ve ben ürünü almak istemiyorum iade etmek istiyorum edebilme şansım var mı

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,643
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları
Ne zaman aldınız.

özelliklerini görünce çok şaşıracaksın rock pi olanı almak istiyorum fakat türkiyede üretimi yok rock pi m2 ssd destekliyor ve win 10 kurulabiliyor 🙂

gümrük vergisi fazla geldi ve ben ürünü almak istemiyorum iade etmek istiyorum edebilme şansım var mı

Biraz uğraşırsınız. Dini yönden bakarsanız satıcının hakkını yersiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,022,674
Üyeler
162,046
Son üye
SerkanDoğan
Top Bottom