YasinDereci
80+
Dahası
AliExprees ten xeon 3440 işlemci alıcam ama vargisi ne kadar olur? Gümrükte takılırmı?
Fiyatını yazarmısınız ?AşiExprees ten xeon 3440 işlemci alıcsm ama vargisi ne kadar olur? Gümrükte takılırmı?
100 tlFiyatını yazarmısınız ?
Satıcıdan ürünün üstüne 2 dolar yazmasinı istersen az geliyordu vergi diye hatırlıyorum.AliExprees ten xeon 3440 işlemci alıcam ama vargisi ne kadar olur? Gümrükte takılırmı?
28,80 TL100 TL
Kutunun üstüne 3-5 Dolar yazarsa 30₺'yi geçmez.AliExprees ten xeon 3440 işlemci alıcam ama vargisi ne kadar olur? Gümrükte takılırmı?
Değerine bakıyorlar.Yanlış değer biçerse doğrusunu söylemesini isteyeceklerdir.Söylemezse kafalarına göre kesiyorlar.Satıcıdan ürünün üstüne 2 dolar yazmasinı istersen az geliyordu vergi diye hatırlıyorum.
Hocam yanlışınız var çoğu kişi kutunun üzerine 2 3 dolar yazdırıp az vergi ödüyor.Değerine bakıyorlar.Yanlış değer biçerse doğrusunu söylemesini isteyeceklerdir.Söylemezse kafalarına göre kesiyorlar.
Ben gümrük şefiyle konuşmuştum.Kendisi bana bu şekilde söylemişti.Bende onun yalancısıyımHocam yanlışınız var çoğu kişi kutunun üzerine 2 3 dolar yazdırıp az vergi ödüyor.