Asus'un kampanya departmanına mail atmıştım, mailimden yaklaşık 1-2 hafta sonra ROG SCOPE DELUXE NX klavyenin de kampanyaya eklendiği gördüm. Başvurumu yaptım ve bugün benim hesaba da 300 TL geçti. ROG Scope Deluxe NX klavyesi olanlar da katılabilir artık kampanyaya. Gözden kaçırmış oldukları çok barizdi.Ana konu olarak sonradan mı eklendi görmedim fakat konu sahibinin yani sizin konuyu güncellemeyeceğinizi düşünüp yeni konu açmış bulundum. Mesajınızı yeni gördüm. Moderatör arkadaşlar uygun görmezse benim konuyu kaldırabilirler.
Ayrıca oraya da yazdım buraya da yazayım;
Geçenlerde forumca Hepsiburada üzerinden ROG SCOPE DELUXE NX klavye almıştık.
Ancak bu kampanyaya geçerli olan ürünlere baktığımızda bu model yok ROG olmasına rağmen.
İşin garibi bu modelin , Wireless, TKL ve RX modelleri ( toplam 5-6 ürün ) kampanyaya dahilken bu ürün yok. Gözden kaçırmışlardır diye umuyorum ve bunu bildiren bir mail attım.
Siz de bu ürünü aldıysanız ve Asus'a bir mail atarsanız bu ürünün de kampanyaya eklenmesini sağlayabiliriz. Çünkü ASUS UK üzerinde bu model kampanyaya dahilken bizde dahil olmaması anlamsız.
Asus'a mail atmak için;
Ayrıca yorum yaparken ürünün sırf pozitif yönlerinizi anlatmanıza gerek yok. Bazı arkadaşlar tribe girmiş insanları yanlış yönlendirmeyin diye.
"Onaylanan tüm gerçek incelemeler, puanlarına ve içeriğin negatif ya da pozitif olmasına bakılmaksızın ödüllendirilecektir."
Gerçek kullanıcı deneyiminiz olduğu sürece olumsuz da yorum yazsanız onaylanır.