Neler Yeni

Ana Konu [GÜNCEL]Asus Ekipmanını Anlat 500TL Hediye!

LVQ10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
710
İsim
Kaan
Ana konu olarak sonradan mı eklendi görmedim fakat konu sahibinin yani sizin konuyu güncellemeyeceğinizi düşünüp yeni konu açmış bulundum. Mesajınızı yeni gördüm. Moderatör arkadaşlar uygun görmezse benim konuyu kaldırabilirler.

Ayrıca oraya da yazdım buraya da yazayım;
Geçenlerde forumca Hepsiburada üzerinden ROG SCOPE DELUXE NX klavye almıştık.
Ancak bu kampanyaya geçerli olan ürünlere baktığımızda bu model yok ROG olmasına rağmen.
İşin garibi bu modelin , Wireless, TKL ve RX modelleri ( toplam 5-6 ürün ) kampanyaya dahilken bu ürün yok. Gözden kaçırmışlardır diye umuyorum ve bunu bildiren bir mail attım.
Siz de bu ürünü aldıysanız ve Asus'a bir mail atarsanız bu ürünün de kampanyaya eklenmesini sağlayabiliriz. Çünkü ASUS UK üzerinde bu model kampanyaya dahilken bizde dahil olmaması anlamsız.

Asus'a mail atmak için;
Asus'un kampanya departmanına mail atmıştım, mailimden yaklaşık 1-2 hafta sonra ROG SCOPE DELUXE NX klavyenin de kampanyaya eklendiği gördüm. Başvurumu yaptım ve bugün benim hesaba da 300 TL geçti. ROG Scope Deluxe NX klavyesi olanlar da katılabilir artık kampanyaya. Gözden kaçırmış oldukları çok barizdi.

Ayrıca yorum yaparken ürünün sırf pozitif yönlerinizi anlatmanıza gerek yok. Bazı arkadaşlar tribe girmiş insanları yanlış yönlendirmeyin diye.
"Onaylanan tüm gerçek incelemeler, puanlarına ve içeriğin negatif ya da pozitif olmasına bakılmaksızın ödüllendirilecektir."

Gerçek kullanıcı deneyiminiz olduğu sürece olumsuz da yorum yazsanız onaylanır.

pozalba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
437
İsim
nk
merhaba,

ürün seri numaramı kabul etmiyor basvuru ekranında yaşayan var mı acaba ?

pozalba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
437
İsim
nk

Lowness

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Umut Gökbulak
turkcell'den bunu almıştım fakat turkcell geçerli değil sanırım üzdü :(

Quill

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
981
İsim
Hakan Can Yıldırım

rynsz

80+ Bronze
5 6K fazla para verip full asus dizen arkadaşlar 300tl yi kaptınız hadi iyisiniz xd

pozalba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
437
İsim
nk
Benimde aldığım klavyenin seri no yu girince kabul etmiyor kampanyaya dahil olmasına rağmen mail attım 4-5 gün oldu cevap yok, size cevap verirlerse yazarmısınız burdan
Tamamdir hocam

pozalba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
437
İsim
nk
Benimde aldığım klavyenin seri no yu girince kabul etmiyor kampanyaya dahil olmasına rağmen mail attım 4-5 gün oldu cevap yok, size cevap verirlerse yazarmısınız burdan
hocam bana cevap gelmedi fakat basvuru sitesinden tekrardan denedim suan seri noyu kabul ediyor siz de bir bakın isterseniz

pinkward

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
İ

Güncel Kampanya tarihi: 17/11/2022 - 31/03/2023

Kampanya tekrardan aktif oldu arkadaşlar yapmanız gerekenler aşşağıda bulunmaktadır. Sadece ROG özeldir.
Alıntıyı görüntüle
1-) Form u doldurmak için linkteki siteye kayıt olun. Link
2-) Geçerli ürünler sekmesinden sahip olduğunuz ürünün kampanyaya dahil olup olmadığını kontrol edin.
3-) Daha sonra incelemenizi hemen gönderin e basarak form sayfasına gidin. Link
4-) Ürününüzün altında veya arkasında bulunan seri numarasını girin. Bu sayede ürün ile alakalı bilgiler otomatik olarak doldurulacaktır.
5-) Ürünü aldığınız yerin kampanyaya dahil bir platform olduğuna dikkat ettikten sonra inceleme yayımlamanız gerek.
6-) Satın aldığınız sitede yapacağınız inceleme 5 cümleden uzun olmalıdır.
7-) İnceleme yayınlandıktan sonra inceleme adresininin linkini form a yapıştırın.
8 -) Daha sonra fatura ekran görüntüsünü form a yükleyin.
9-) İncelemeyi yaptığınız tarihi ve yazarın adını doğru bir şekilde doldurun.
10-) 300 TL para ödülü veya 20$ Games Planet oyun kuponunu seçip formu gönderebilirsiniz.
11-) Para ödülü seçtiğinizde iban ve swift kodu girmeniz gerekiyor. Bankanızın kodunu internetten bulabilirsiniz.

Not: Yurtdışından alınan ürünlerde geçerli değildir.(Örn Amazon De)

Alıntıyı görüntüle
Bir önceki kampanyadan almış olduğum ödeme.
Alıntıyı görüntüle

Kampanya tarihi: 17/11/2022 - 31/03/2023​

İnceleme örnek veriyorum İtopya sitesinden alındıysa o ürünün yorumuna mı yazmam gerekiyor? Orada isimler yıldızlı nasıl gösterebilirim?

Quill

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
981
İsim
Hakan Can Yıldırım
İnceleme örnek veriyorum İtopya sitesinden alındıysa o ürünün yorumuna mı yazmam gerekiyor? Orada isimler yıldızlı nasıl gösterebilirim?
Evet ürünün yorum kısmına yazacaksınız siz tam adınızı yazın sıkıntı olmuyor

Top Bottom