Neler Yeni

Ana Konu [GÜNCEL]Asus Ekipmanını Anlat 500TL Hediye!

Quill

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
979
İsim
Hakan Can Yıldırım
Arkadaşlar bana yardım edebilecek yokmu
Bu kampanyanın aynısına ocak ayında ASUS TUF K1 ile katıldım her şey onaylandı bana paranın gönderildiğine dair mailde geldi ancak verdiğim ibana hiç bir şekilde 100tl gelmedi asusa defalarca yazdım ancak geri dönüş yapılmadı
Arayıp konuştun mu?
Mesaj otomatik birleştirildi:

aynı kampanyayı @MSI TÜRKİYE içinde bekliyoruz
msı türkiye de yapmış para ödülü veya steam cüzdan kodu veriyor 500 liralık. Para ödülünde 1500 tl ye yakın veriyor diye biliyorum ama o ürünler çok pahalı. Sanırım kampanya 13 gün önce bitmiş..

Son düzenleme:

NOMADRANTAN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,404
İsim
Nomad
Arayıp konuştun mu?

msı türkiye de yapmış para ödülü veya steam cüzdan kodu veriyor 500 liralık. Para ödülünde 1500 TL ye yakın veriyor diye biliyorum ama o ürünler çok pahalı. Sanırım kampanya 13 gün önce bitmiş..
hayır o urun alırsak ürünler de baya pahalı

JustPlayer004

80+ Bronze
Arayıp konuştun mu?

msı türkiye de yapmış para ödülü veya steam cüzdan kodu veriyor 500 liralık. Para ödülünde 1500 TL ye yakın veriyor diye biliyorum ama o ürünler çok pahalı. Sanırım kampanya 13 gün önce bitmiş..
evet 2 kere aradım 2sindede biz yardımcı olamayız mail atın dediler mailde attım ama dönüş gelmedi

Zechion

80+ Silver
Faturada tc kimlik bilgilerim falan yazıyor bir sorun olur mu ?

cicibebe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,780
İsim
Enes Tutar
Vg24vqe var yapsam mı acaba? Birde her inceleme yapana kesin veriyorlar mı?

Yunus Yıldız

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Captain Jack Sparrow
Kampanya tekrardan aktif oldu arkadaşlar yapmanız gerekenler aşşağıda bulunmaktadır.
Alıntıyı görüntüle
1-) Form u doldurmak için linkteki siteye kayıt olun. Link
2-) Geçerli ürünler sekmesinden sahip olduğunuz ürünün kampanyaya dahil olup olmadığını kontrol edin.
3-) Daha sonra incelemenizi hemen gönderin e basarak form sayfasına gidin. Link
4-) Ürününüzün altında veya arkasında bulunan seri numarasını girin. Bu sayede ürün ile alakalı bilgiler otomatik olarak doldurulacaktır.
5-) Ürünü aldığınız yerin kampanyaya dahil bir platform olduğuna dikkat ettikten sonra inceleme yayımlamanız gerek.
6-) Satın aldığınız sitede yapacağınız inceleme 5 cümleden uzun olmalıdır.
7-) İnceleme yayınlandıktan sonra inceleme adresininin linkini form a yapıştırın.
8 -) Daha sonra fatura ekran görüntüsünü form a yükleyin.
9-) İncelemeyi yaptığınız tarihi ve yazarın adını doğru bir şekilde doldurun.
10-) 100 TL para ödülü veya 20$ Games Planet oyun kuponunu seçip formu gönderebilirsiniz.
11-) Para ödülü seçtiğinizde iban ve swift kodu girmeniz gerekiyor. Bankanızın kodunu internetten bulabilirsiniz.

Not: Yurtdışından alınan ürünlerde geçerli değildir.(Örn Amazon De)

Alıntıyı görüntüle
Bir önceki kampanyadan almış olduğum ödeme.
Alıntıyı görüntüle

Kampanya tekrardan aktif oldu arkadaşlar yapmanız gerekenler aşşağıda bulunmaktadır.
Alıntıyı görüntüle
2-) Geçerli ürünler sekmesinden sahip olduğunuz ürünün kampanyaya dahil olup olmadığını kontrol edin.
4-) Ürününüzün altında veya arkasında bulunan seri numarasını girin. Bu sayede ürün ile alakalı bilgiler otomatik olarak doldurulacaktır.
5-) Ürünü aldığınız yerin kampanyaya dahil bir platform olduğuna dikkat ettikten sonra inceleme yayımlamanız gerek.
7-) İnceleme yayınlandıktan sonra inceleme adresininin linkini form a yapıştırın.
10-) 100 TL para ödülü veya 20$ Games Planet oyun kuponunu seçip formu gönderebilirsiniz.
11-) Para ödülü seçtiğinizde iban ve swift kodu girmeniz gerekiyor. Bankanızın kodunu internetten bulabilirsiniz.

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
usta benim seri numarasını kabul etmiyor aynı seri numarasıyla garanti kısmına girdiğimde çalışıyor seri numarası yardımcı olabilecek var mı

Quill

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
979
İsim
Hakan Can Yıldırım
Vg24vqe var yapsam mı acaba? Birde her inceleme yapana kesin veriyorlar mı?
Evet inceleme koşullarını sağlarsanız kesin veriyorlar.

usta benim seri numarasını kabul etmiyor aynı seri numarasıyla garanti kısmına girdiğimde çalışıyor seri numarası yardımcı olabilecek var mı
Bende yaşamıştım desteğe yaz yada mail at seri numarani paylaş düzeltiyorlar. Hangi ürüne sahipsen o üründeki tüm seri numaraları calismiyordur şuan.

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
İncelemeyi nerede yapıp urlsini paylaşacağım?

Quill

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
979
İsim
Hakan Can Yıldırım
İncelemeyi nerede yapıp urlsini paylaşacağım?
Ürünü satın aldığın sitede siparişlerime gir daha sonra ürüne tıkla seni ürünün satın alma sayfasına götürecektir oraya incelemeni yapabilirsin. Daha sonra ürünün linkini forma yapıştırabilirsin.

Shahmenn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Ahmet ÖZKAN
Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Hocam Merhaba Ben incelememi gönderdim fakat 4 gündür böyle ne yapmalıyım sizce? Asus size ne zaman ödeme yaptı?
1650122884618.png

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,852
Üyeler
163,733
Son üye
kumtepe7
Top Bottom