ben olsam senin şuan almayı düşündüğünü alırdımBen şu an Apex Pro TKL 2023 düşünüyorum ama bundan daha iyi model varsa öneriye açığım yurt dışından alacağım o yüzden TR de olup olmaması önemli değil bütçe sınırsız.
asus rog azoth diyenlerde var ikisi arasında kaldımb
ben olsam senin şuan almayı düşündüğünü alırdım
Rog kraldır al geçasus rog azoth diyenlerde var ikisi arasında kaldım
epomarker a bak derimBen şu an Apex Pro TKL 2023 düşünüyorum ama bundan daha iyi model varsa öneriye açığım yurt dışından alacağım o yüzden TR de olup olmaması önemli değil bütçe sınırsız.
knk ben bu custom işlerini falan çok yapabilecğimi sanmıyorumDüz kutudan geldiği şekilde kullanacağım hep buna rağmen yinede asus azoth mu steelseries apex pro tkl wireless mi?rog azoth çok para olmasa net alacağım klavye bide keşke beyazıda olsaydı ama bütçe var ama içim acıyor klavyeye 5 6 k vermeye ama ben verecem diyosan net azoth alırdım çok iyi costom klavye ve full dolu içerisi normal custom alıp içerisine sünger v.s koyuyolar bu azoth herşeyi hazır ben içim acımasa direk alacağım bir klavye
bu da bir tercih, modları özellikle fps oynuyorsan aşırı muhteşem yalnız birkaç yorumda malzeme kalitesine laf etmişlerdi onu araştırmak lazımWooting 60HE
azoth dediğim zaten custom yazır yapılmış hiç bir şey yapmana gerek yok. ilerde merak salarsan yapabiliyorsun yani yoksa istediğin gibi kullan. customda yapacağın her şey hemen hemen yapılmış hazır.knk ben bu custom işlerini falan çok yapabilecğimi sanmıyorumDüz kutudan geldiği şekilde kullanacağım hep buna rağmen yinede asus azoth mu steelseries apex pro tkl wireless mi?