Neler Yeni

Güncel en iyi oyun klavyesi sınırsız bütçe

YigitK

80+
Ben şu an Apex Pro TKL 2023 düşünüyorum ama bundan daha iyi model varsa öneriye açığım yurt dışından alacağım o yüzden TR de olup olmaması önemli değil bütçe sınırsız.

Cimbomlu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
121
İsim
Fatih Terim
b
Ben şu an Apex Pro TKL 2023 düşünüyorum ama bundan daha iyi model varsa öneriye açığım yurt dışından alacağım o yüzden TR de olup olmaması önemli değil bütçe sınırsız.
ben olsam senin şuan almayı düşündüğünü alırdım

jenova38

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
ibrahim koç
İlgilendiği Kategoriler
ekran kartı valorant cs:go cs:go 2 bilgisayar parçaları
Ben önerim sana razer blackwidows line 2 önerim blackwidow v4 pro 3. önerim asus rog claymore 2 veya rog rx scope deluxe wireless
böyle bir şeydi ismi

Venzyq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
158
İsim
Utku Üçlüprizoğlu

imribiy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
691
İsim
Emre
İlgilendiği Kategoriler
Hardware, operating systems, overclocking, mountaineering, simracing, motorsports
Steam
imribiy
Twitter
imribiy
Discord
dsc.gg/xos, imribiy#0001
Wooting 60HE

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
739
İsim
Furkan
rog azoth çok para olmasa net alacağım klavye bide keşke beyazıda olsaydı :D ama bütçe var ama içim acıyor klavyeye 5 6 k vermeye ama ben verecem diyosan net azoth alırdım çok iyi costom klavye ve full dolu içerisi normal custom alıp içerisine sünger v.s koyuyolar bu azoth herşeyi hazır :D ben içim acımasa direk alacağım bir klavye

Froggremann

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
321
İsim
Mete Can YAŞAR
epomarker a bak derim

YigitK

80+
rog azoth çok para olmasa net alacağım klavye bide keşke beyazıda olsaydı :D ama bütçe var ama içim acıyor klavyeye 5 6 k vermeye ama ben verecem diyosan net azoth alırdım çok iyi costom klavye ve full dolu içerisi normal custom alıp içerisine sünger v.s koyuyolar bu azoth herşeyi hazır :D ben içim acımasa direk alacağım bir klavye
knk ben bu custom işlerini falan çok yapabilecğimi sanmıyorum😅Düz kutudan geldiği şekilde kullanacağım hep buna rağmen yinede asus azoth mu steelseries apex pro tkl wireless mi?

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
739
İsim
Furkan
knk ben bu custom işlerini falan çok yapabilecğimi sanmıyorum😅Düz kutudan geldiği şekilde kullanacağım hep buna rağmen yinede asus azoth mu steelseries apex pro tkl wireless mi?
azoth dediğim zaten custom yazır yapılmış hiç bir şey yapmana gerek yok. ilerde merak salarsan yapabiliyorsun yani yoksa istediğin gibi kullan. customda yapacağın her şey hemen hemen yapılmış hazır.

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,785
İsim
Eren Güven
rog claymore II'yi normalde tavsiye ederdim ama hotswapp özelliği olmadığı için tavsiye edemiyorum, onun yerine rog azoth almanı tavsiye ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,573
Üyeler
164,523
Son üye
BoraYlmz
Top Bottom