Strekeos
80+
- Reaksiyon skoru
- 229
- Bütçe
- 7500
Arkadaşlar kendime hala istediğim klavyeyi bulamadığım için boşuna araştırmış olmayayım sizinle de tüm satıcı / üretici linkleri paylaşayım istedim.
mecmonkey.com
ulugames.com.tr
rationalkeys.com.tr
wraithesports.com
www.gaming.gen.tr
www.itopya.com
www.sinerji.gen.tr
Benim aradığım klavye özellikleri: Tam boy, hot swappable ve başka marka switchlerle de uyumlu bir klavye. Tercihen aluminyum kasa. Tercihen Türkçe shine through keycaps. Tercihen HE Manyetik Switch, olmasa da olur. Tercihen küçük oled/lcd bir ekran, olmasa da olur.
Klavye
Geniş mekanik klavye seçenekleriyle, oyun, iş ve günlük kullanım için en iyi klavyeleri keşfedin. Dayanıklı yapı ve ergonomik tasarımla performansınızı artırın.
Klavyeler
En iyi gaming klavye modelleri uygun fiyatlarla! Mekanik, manyetik switch oyuncu klavyesi çeşitleri. Kablosuz ve kablolu. Hızlı kargo.
ulugames.com.tr
Mekanik Klavye Satın Al | Geon, Qwertykeys, MCHOSE & Daha Fazlası | Rationalkeys
Gaming ve profesyonel kullanım için mekanik klavye: Geon Frog, Qwertykeys Neo, MCHOSE Ace 60 ve daha fazlası. Hall effect, wireless, barebone modeller. Rationalkeys'ten Türkiye'den hızlı gönderim.
rationalkeys.com.tr
Klavyeler
Klavyeler
Transform Your Workspace with Wraith Studio: Explore a wide range of organization, productivity, and workspace accessories. Elevate your work environment today.
wraith.studio
Ürünler
Orijinal oyun konsolu ve bilgisayar aksesuarlarını sitemizden kolayca satın alabilirsiniz.
shop.connectgame.com.tr
Klavye Modelleri ve Fiyatları
Klavye modellerini ve fiyatlarını keşfedin! Mekanik, membran ve kablosuz seçeneklerle ergonomik, dayanıklı ve performanslı yazma deneyimi sizi bekliyor.
Klavye Modelleri ve Fiyatları
Klavye modellerini en iyi fiyat ve en uygun ödeme seçenekleri ile ITOPYA.COM'dan satın alın, Hemen tıkla firsatları kaçırma.
Gaming Klavye, Oyuncular için mekanik oyuncu klavyeleri
Gaming Klavye modelleri 1.199 TL'den başlayan fiyat, hızlı teslimat ve cazip ödeme koşullarıyla güvenli alışverişin adresi Sinerji Bilgisayar'da
Benim aradığım klavye özellikleri: Tam boy, hot swappable ve başka marka switchlerle de uyumlu bir klavye. Tercihen aluminyum kasa. Tercihen Türkçe shine through keycaps. Tercihen HE Manyetik Switch, olmasa da olur. Tercihen küçük oled/lcd bir ekran, olmasa da olur.