Neler Yeni

Güncellenme sonrası her 3 mouse donması

Süleyman

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Süleyman
laptop da 30 da üstüne çıkamıyorum m330 ek ekran karti var güncellemesini yaptım zman mousede her 3 saniye donma oluyor
İşlemci. Amd a8 7410 apu amd radeon r5 graphich 2.20ghz
Ram. 8 GB ddr3 800mhz
64 ışletim sistemi windows 10
Haricî olarakta m330 var özerinde
Knight online gibi oyunda 30 fps alıyorum yapılması yada değişmesi gereken bir şey varmı.

STBtria

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Kubilay ŞEKER
Benim hp af110nt laptop'umda da aynı ekran kartı var maalesef. Bu sorunu o kadar uzun zamandır çözmeye çalışıyorum ki anlatamam. Dediğin gibi knightta 30 fps'in üzerine hiç çıkmıyor. Yada driver güncellemesi yaptığın zaman 2 3 saniyede bir ekran donması mouse donması gibi sorunlar oluyor. Bu sorun sanırım ekran kartı ile ilgili. Ben başa çıkamadım çözüm bulamadım en sonunda yeni bilgisayar aldım. Umarım çözüm bulabilirsin.

Süleyman

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Süleyman
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Benim hp af110nt laptop'umda da aynı ekran kartı var maalesef. Bu sorunu o kadar uzun zamandır çözmeye çalışıyorum ki anlatamam. Dediğin gibi knightta 30 fps'in üzerine hiç çıkmıyor. Yada driver güncellemesi yaptığın zaman 2 3 saniyede bir ekran donması mouse donması gibi sorunlar oluyor. Bu sorun sanırım ekran kartı ile ilgili. Ben başa çıkamadım çözüm bulamadım en sonunda yeni bilgisayar aldım. Umarım çözüm bulabilirsin.

Çok saol bilgi paylaştın için gerçektende son noktaya geldim daha öncelerde 100 fsh alıyordum ama artık 30 fsh geçemiyorum m330 gördüğüm en kötü ekran kartı.

STBtria

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Kubilay ŞEKER
Çok saol bilgi paylaştın için gerçektende son noktaya geldim daha öncelerde 100 fsh alıyordum ama artık 30 fsh geçemiyorum m330 gördüğüm en kötü ekran kartı.
Kesinlikle katılıyorum sana, bu güncelleme problemleri olmadan önce 100+ fps aldığım oyunlarda artık 30 fpsyi görünce mutlu oluyordum. Sen en iyisi DDU ile driver'ını güzelce bi kaldır. Sonra aygıt yöneticisinden veya laptopun kendi sitesinden driver'ını indir. Orada cihazın için en uygun driverı bulabilirsin.

Top Bottom