Neler Yeni

Gündelik ve oyunluk kulaklık

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,566
İsim
Samet Kaya
Merhabalar arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi bana hem gündelik okula giderken dizi izleyebileceğim otobüste müzik dinleyebileceğim aynı zamanda oyun oynayabileceğim bir kulaklık lazım.250 TL gibi bir bütçem var ve benim düşüncem rampage drop çıkarılabilir mikrofonlu bir kulaklık olduğu için anlaşılmıyor ve rgbsiz bana rgbsiz ve çıkarılabilir mikrofonlu mümkünse mikrofonu çok küçük ve rgbsiz bu fiyat aralığında bir kulakli önerebilir misiniz

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,810
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
Merhabalar arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi bana hem gündelik okula giderken dizi izleyebileceğim otobüste müzik dinleyebileceğim aynı zamanda oyun oynayabileceğim bir kulaklık lazım.250 TL gibi bir bütçem var ve benim düşüncem rampage drop çıkarılabilir mikrofonlu bir kulaklık olduğu için anlaşılmıyor ve rgbsiz bana rgbsiz ve çıkarılabilir mikrofonlu mümkünse mikrofonu çok küçük ve rgbsiz bu fiyat aralığında bir kulakli önerebilir misiniz
Bütçeni biraz olsun arttırarak yada indirim kovalayarak (geçenlerde itopyada 230tl'ye düşmüştü.) Corsair HS35 almaya çalış.

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,566
İsim
Samet Kaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,566
İsim
Samet Kaya
Çıkmıyor diye biliyorum. Maalesef.
Knk çıkıyormuş reis yine bilmeden yazıyosun .d
Mesaj otomatik birleştirildi:

Knk bende onu düşünüyorum nası bir kulaklık bilgin varmı

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,566
İsim
Samet Kaya
😂 😂
Çıktığını senden duydum valla. 3-5 güne ben de alıyorum.
Knk rampage drop daha iyi diyolar modart PC varya lewon turaç oda incelemesini yapmıştı daha ucuza ses kartı da geliyor ekstra ve mikrofonu çıkabiliyor baya da yakışıklı ben onu düşünüyorum mikrofon kalitesi aşşırı iyi

Muratac4r

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
Murat salih acar
Knk çıkıyormuş reis yine bilmeden yazıyosun .d
Mesaj otomatik birleştirildi:

Knk bende onu düşünüyorum nası bir kulaklık bilgin varmı
incelemelere ve değerlendirmelere bakacak olursak rahat bir kulaklık, mikrofonu çıkıyor, mikrofon süngeri var, fiyatı ucuz. Bence alabilirsin, birde kuponun varsa n11'de çok iyi olur 20 tl lik kupon falan varmı ?

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,566
İsim
Samet Kaya
incelemelere ve değerlendirmelere bakacak olursak rahat bir kulaklık, mikrofonu çıkıyor, mikrofon süngeri var, fiyatı ucuz. Bence alabilirsin, birde kuponun varsa n11'de çok iyi olur 20 tl lik kupon falan varmı ?
Yok knk nası alınıyor o

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,810
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
Knk rampage drop daha iyi diyolar modart PC varya lewon turaç oda incelemesini yapmıştı daha ucuza ses kartı da geliyor ekstra ve mikrofonu çıkabiliyor baya da yakışıklı ben onu düşünüyorum mikrofon kalitesi aşşırı iyi
Dediğin bu kulaklık cidden güzel knki ama dipses sorunu var birçok kişi bu durumdan şikayetçi.
Senin için büyük bir sorun değilse tercih edebilirsin.

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,566
İsim
Samet Kaya
Dediğin bu kulaklık cidden güzel knki ama dipses sorunu var birçok kişi bu durumdan şikayetçi.
Senin için büyük bir sorun değilse tercih edebilirsin.
Yok be çok sıkıntı olmaz arkadaşım kullanıyor bende bir denemiştim öyle bir sıkıntı ile karşılaşmadım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,056,520
Üyeler
167,854
Son üye
cudakiexplosion
Top Bottom