Güney Korede Üniversite Okumak

CppDozer

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
192
Selamün aleyküm arkadaşlar , Güney Korede lisans eğitimi almak istiyorum aranızda daha önce böyle yurtdışına eğitim için başvurmuş olanlar tavsiye verebilir mi veya tanıdıklarından giden varsa bildikleri kadarıyla bilgilendirebilir mi ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

la niye üzgün atıyorsunuz

Selamün aleyküm arkadaşlar , Güney Korede lisans eğitimi almak istiyorum aranızda daha önce böyle yurtdışına eğitim için başvurmuş olanlar tavsiye verebilir mi veya tanıdıklarından giden varsa bildikleri kadarıyla bilgilendirebilir mi ?
Kyung Hee universitesinin Turkiye temsilcisiyle gorusebilirsin.orada okuyan Turk sayisi fazla sanirsam Instagramdan Koreli Tony yazarak ulasabilirsin.

Okumadım ve pek bilgim yok, ancak lisede Kore'ye gitmeyi istiyordum biraz araştırmıştım. Okulun masrafını karşılar ve Korece'yi belirli seviyede bilirseniz rahatlıkla okuyabilirsiniz. Hatta size önerim rahat bir eğitim almak için Korece öğrenmeniz olacaktır, ülkedeki öğretmenlerin çoğunun İngilizce aksamı çok değişik olduğu için sorun yaşayabilirsiniz. Ali Ertuğrul adında bir YouTuber var hatta o video çekmişti, ''Kyung Hee üniverstiesi'' isterseniz izleyin.
Bu arada Kore'nin her yerinde bu gereksinimler aynı olmuyor, kimisi Korece ister iken kimisi akıcı İngilizceyi yeterli görebiliyor. Buna ek olarak notlarınızın da çok yüksek olması lazım, Kore'de yarış gibi bir şey var diye biliyorum ve çok yorucu.
Kore fanı olsam dahi benim önerim Avrupa ülkelerine bakmanız olacaktır, zira daha iyi eğitim alır ve rahat rahat takılabilirsiniz.

Geri