Matebook D14Ödev vb işler için kullanılacak. Oyun oynanmayacak hafif ve kullanışlı olursa iyi olur
çok fena kazık 7000 serisi işlemci ve 4050 ekran kartlı laptoplardan daha pahalıMatebook D14
ekran kartsız laptop alcaksan 2. ellere yönelebilirsin. yarısından daha ucuz fiyatına 20 ile alabiliceğinden çok daha iyi laptoplar alırsın. oyun oynanmadığı i.in donanım açısından için hiç sorun çıkarmaz zatenÖdev vb işler için kullanılacak. Oyun oynanmayacak hafif ve kullanışlı olursa iyi olur
2. El de olur onu yazmayi unutmusum 2. El olarak onerebileceginiz laptop var mı?çok fena kazık 7000 serisi işlemci ve 4050 ekran kartlı laptoplardan daha pahalı
Mesaj otomatik birleştirildi:
ekran kartsız laptop alcaksan 2. ellere yönelebilirsin. yarısından daha ucuz fiyatına 20 ile alabiliceğinden çok daha iyi laptoplar alırsın. oyun oynanmadığı i.in donanım açısından için hiç sorun çıkarmaz zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:
eğer illa sıfır alıcam diyorsan
1-2- https://www.n11.com/urun/asus-vivob...zustu-bilgisayar-41831642?magaza=zitekbilisimLenovo V15 G3 82TV004MTX Ryzen7-5825U 16GB 512GB SSD 15.6" Full HD FreeDOS Notebook - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
2. el konusuna ben hiç hakim değilim ama amd 7000 serisi işlemcili ve mümkünse 16-512gb versiyonları filtreleyip alırdım ben olsaydım2. El de olur onu yazmayi unutmusum 2. El olarak onerebileceginiz laptop var mı?
Bende 2. El olarak böyle bişey buldum. Hangisini almak daha mantıklı?Huawei MateBook D15 i5-1155G7 8 GB 256 GB SSD 15.6" W11 FHD Dizüstü Bilgisayar Fiyatları ve Özellikleri
Huawei MateBook D15 i5-1155G7 8 GB 256 GB SSD 15.6" W11 FHD Dizüstü Bilgisayar en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.m.n11.com
9-10 saat batarya süresi
Ekran değerleri çok iyi ıps
Gayet hafif ve şık
1155g7 işlemci içinde iyi fiyat
Boyutundan kaynaklı değilse hocam sıfır almak bana daha makul gelirdi pek fark olmaz hızda vs ama diğer batarya sonuçta 2 yıllık ve garantisi yokBende 2. El olarak böyle bişey buldum. Hangisini almak daha mantıklı?
2. elden M1 çipli macbook air önerebilirim. Tasarımı, hafifliği, ekran/malzeme kalitesi, Uzun pil ömrü ve performansı ile sizi memnun edeceğini düşünüyorum.Ödev vb işler için kullanılacak. Oyun oynanmayacak hafif ve kullanışlı olursa iyi olur
örnek olarak bi link atabilirmisiniz?2. elden M1 çipli macbook air önerebilirim. Tasarımı, hafifliği, ekran/malzeme kalitesi, Uzun pil ömrü ve performansı ile sizi memnun edeceğini düşünüyorum.
örnek olarak bi link atabilirmisiniz?