Fevkelade1i
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 2,062
Kesinlikle katılıyorum. Forumu trollüyorlar.
Ne alaka anlamadım? Tüm forumun yararına olan konular açmaya çalışıyorum. Steam eventlerini forumda ilk paylaşan benim.O zamn sende spamcısın Alıntıyı görüntüle
Örnek verir misin bro
Bayramda 6 şekerim kaldı taktik lazımDostum her konudan Max 3 tane mi açalım ne saçma fikir
Konu boş konu açması değil spam yapıp yapmamsı o spamcıysa sende spamcısın senin daha fazla konun var.Ne alaka anlamadım? Tüm forumun yararına olan konular açmaya çalışıyorum. Steam eventlerini forumda ilk paylaşan benim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bayramda 6 şekerim kaldı taktik lazım
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
EENe alaka anlamadım? Tüm forumun yararına olan konular açmaya çalışıyorum. Steam eventlerini forumda ilk paylaşan benim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bayramda 6 şekerim kaldı taktik lazım
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Spam ne alaka dostum? Spamın anlamını bilmiyorsun galiba?Konu boş konu açması değil spam yapıp yapmamsı o spamcıysa sende spamcısın senin daha fazla konun var.
Lafı cımbızlama konumdaki ilk mesajımı oku.Dostum konuya mı laf ediyorsun spam atılmasına mı anlamadım konunun boş olduğunu düşünüyorsan raporla geç hatta hiç girme moderatörler boşuna yok
Dostum bana verdiğin cevapa karşı söylüyorum bunu hem savunma yapıyorsun hem konuyu başka yerlere çekiyonLafı cımbızlama konumdaki ilk mesajımı oku.
Bu konu amacı spamın önüne geçmek başka bir şey tartışıyorsan sıkıntı var.Lafı cımbızlama konumdaki ilk mesajımı oku.
"Birisi merhaba deyince twittera girip,Bu konu amacı spamın önüne geçmek başka bir şey tartışıyorsan sıkıntı var.
Çok iyi çımbızlıyorsun Isim vermeyeyim, sürekli aynı kategoriye saçma sapan konu spamlayanlar var forumda."Birisi merhaba deyince twittera girip,
"Arkadaşlar size bugün yaşadığım taciz olayın-"
diye konu atılan bir yer gibi oldu forum.
Ayrıca, mesela rastgele birinin kuşu ölmüş olsun.
1) Kuşum öldü diye konu açıyor.
2) Sonra ölen kuşumu ne yapmalıyım diye konu açıyor
3) Kuşumu nerenin toprağına gömeyim diye konu açıyor
4) Kuşumu gömeceğim toprağı ne ile kazayım diye konu açıyor"
Konu içeriğini okumayanları cidden anlayamıyorum. Sadece başlığa göre konuşuyorlar. Bak güzel kardeşim yukarıda sadece "spam" ile ilgili bir şikayet mi varmış?