30 gün üstünde bekleyecekseniz (aksaklıklar hariç) kullanmadığım için bilmiyorum.Kllisre DDR4 8GB 3200MHz 3600MHz masaüstü Ram bellek - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
Bu uygun sanırım hem daha ucuz gibi sanırım bunu alsam daha iyi olmazmı ?
amazon gün içerisinde sipariş teslim almıştımMerhabalar, bildiğiniz güvenilir kapıda ödemeli site varsa yazar mısınız ? ram almak istiyorum. (gerekirse bütçeyi söylerim)
amazon en güvenilir alışveriş sitesi , amazon tr tercih ederseniz prime hizmeti ile gün içerisinde teslim alabilirsiniz .Hangisi doğru nereden bilicem hem Mayıs diyor uzun sürecek net.
istediğiniz ürünü aratın satıcı kısmından amazonu işaretleyin gelen ürün sahte veya yanlış olmayacaktır iade süreçleri de aşırı hızlıamazon en güvenilir alışveriş sitesi , amazon tr tercih ederseniz prime hizmeti ile gün içerisinde teslim alabilirsiniz .
Amazonmda çok ucuz ram bulmuştum ama hepsini favoriden sildim siz uygun birini atsanız olurmu ?amazon en güvenilir alışveriş sitesi , amazon tr tercih ederseniz prime hizmeti ile gün içerisinde teslim alabilirsiniz .
4gb mi 8 miAmazonmda çok ucuz ram bulmuştum ama hepsini favoriden sildim siz uygun birini atsanız olurmu ?
1333 MHz
CL farketmez az olsun yeter
DDR3
notebook mu4gb mi 8 mi
Kapıda ödemeli site kaldımı ya
PC ve 4 gb ama 200 tlden aşağı 8 gb olursada iyi olur4gb mi 8 mi
Mesaj otomatik birleştirildi:
notebook mu
Not : 8 gb derken 2x4 anlamında dedim tek 8 olmazPC ve 4 gb ama 200 tlden aşağı 8 gb olursada iyi olur
30 gün ne alaka?30 gün üstünde bekleyecekseniz (aksaklıklar hariç) kullanmadığım için bilmiyorum.