Neler Yeni

Güvenilir oyun indirebileceğim siteler

Vuudx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,163
İsim
Yusuf Karakaya
Öncelikle bunu torrent indirmek için değil, steamdan yüklediğimde açılmayan oyunlar için soruyorum çünkü onca merak etiğim ve sevdiğim oyun steamdan yüklendiği zaman açılmıyor (Bioshock serisi, Crysis serisi vs.). Bana bu yasak demeyin zaten ben oyunun parasını ödedim ama bir sebepten açılmıyor, site öneremiyecekseniz de çözüm önerin

Mete Yavuz

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Öncelikle bunu torrent indirmek için değil, steamdan yüklediğimde açılmayan oyunlar için soruyorum çünkü onca merak etiğim ve sevdiğim oyun steamdan yüklendiği zaman açılmıyor (Bioshock serisi, Crysis serisi vs.). Bana bu yasak demeyin zaten ben oyunun parasını ödedim ama bir sebepten açılmıyor, site öneremiyecekseniz de çözüm önerin
Steam Epic Games Origin

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Öncelikle bunu torrent indirmek için değil,
Bana bu yasak demeyin zaten ben oyunun parasını ödedim ama bir sebepten açılmıyor, site öneremiyecekseniz de çözüm önerin
O zaman site yerine çözüm araman gerekiyor.

Vuudx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,163
İsim
Yusuf Karakaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Aradım ve bulamadım zaten, siz de böyle yazmak yerine yardımcı olursanız belki benim de birdaha böyle konu açmam gerekmez
Farkında mısın bilmiyorum ama konu içeriği yardım etmeye uygun değil.

Vuudx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,163
İsim
Yusuf Karakaya

Vuudx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,163
İsim
Yusuf Karakaya

Vuudx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,163
İsim
Yusuf Karakaya

Merve

80+ Bronze
steam epic games origin

Top Bottom